Ο Μπαρτζωκας έκοψε τον ΑΧΡΗΣΤΟ Κάναν απο το ρόστερ της α1.
Ο Θεός μας λυπήθηκε και δε θα πονέσουν αλλο τα ματάκια μας στην α1.
Ας ελπίσουμε να παίξει στοιχειωδώς καλα στα επόμενα της Ευρωλίγκας. Ας ελπίσουμε να σκεφτεί το επόμενο συμβόλαιο του δλδ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάλι γεμίσαμε το γήπεδο, λίγες μέρες πριν το final four στο Κάουνας
Τελικά δε μας αξίζει αυτή η ομάδα, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (13-05-23)
Εμένα πάλι μου προκύπτει αβίαστα και από σχόλια που διαβάζω εδώ κατά περιπτώσεις - δεν περιμένω να μην γεμίσει το γήπεδο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι γιατί κάτι σχόλια από ηγετικά στελέχη της ομάδας προχθές μιλούσαν για μαρακανά και βάλε (θα γεμίζαμε και καλά).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
εικονα ντροπης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τί να πάνε να δούνε τον ύπνο το Μπαρτζώκα και τους παίκτες που δεν κάνουν και εξαφανίζονται τις κρίσιμες στιγμές;![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-05-23), voskos_7 (13-05-23)
εχουμε το μυαλο στο φ4 κλαιν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Που ειναι αραγε οι υπολοιποι 65 χιλαιδες που εψαχναν εισητηριο γαι το 5ο ματς με την Φενερ;
zionikos (14-05-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-05-23), Paneas (15-05-23)
Πω ρε φιλε. Μιλαμε για παρομοιωδη αστοχια αυτο τον καιρο. Παρολαυτα η ομαδα καταφερνει τους στοχους της
Άμα είναι να έχει έξω τον Κάνααν, τί να πάρεις εισιτήριο να πας;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο ημιτελικός παο-περιστέρι γιατί είναι καθημερινή 15.45?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (15-05-23)
Γιατι ετσι βολευε την ερτ....
drizzt (16-05-23)
Ο Βαζελος τον πίνει 13 πόντους εντωμεταξύ
Ηθελα να παιξω περιστερι για τελικους οταν ειχε καλη αποδοση τωρα λογικα θα εχει πεσει![]()
—John Lennon
Τι να έπεσε βρε συ, 15 πόντους έχει γίνει![]()
Ολυμπιακος-Περιστερι τελικους με νικητη ολυμπιακο το δινει 17 τελικα οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει![]()
—John Lennon
Σπανούλης μπαμπάς
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bookmarks