Όλα ήταν λάθος: Ακόμα και σε αυτό, τελευταίος πρέπει να εξηγήσει...
Τι στο μπούτσο έκανες στο 1ο γκολ ρε Πασχάλη για εξήγησε λίγο;
Όλα ήταν λάθος: Ακόμα και σε αυτό, τελευταίος πρέπει να εξηγήσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ξαναφτιαξτα με τη σκυλου απτο καζακσταν κ μαζεψετα κ πισω απο οπου μας κουβαληθηκες, ολα ορθιος τα τρως
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
estai (30-11-23)
Θυμίζει την πορεία που είχε πανω κάτω και στον ΠΑΟΚ.
flessanto (01-12-23), Nikolaos_Kokkinos (30-11-23)
Θυμίζει την πορεία που είχε κάτω στον μΠαοκ. Δεν έχει πιάσει τίποτα εδώ και καιρό. Αλλά, ας πούμε ότι είναι και άλλα που φταίνε.
flessanto (01-12-23)
Κλαρινογαμπρος απ τους λιγους, και ΙQ 80 τις καλες μερες.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εντάξει - ο Ρομπέρτο δεν ήταν πιο έξυπνος (και αποδείχτηκε επαρκώς), αλλά δεν έφτασε και κάποια στιγμή στο σημείο που είναι αυτός το τελευταίο δίμηνο, που σχεδόν ό,τι πάει μέσα γράφει...
Nikolaos_Kokkinos (02-12-23), Paneas (02-12-23)
Ποιο από τα 5 μπορούσε να βγάλει;
flessanto (03-12-23)
Paneas (02-12-23)
Σου είπα γιατί, το περιμένει στην άλλη γωνία με βάση την θέση του σώματος του Ρέτσου και του αντιπάλου. Δεν περνάει η μπάλα να πάει στην αντίθετη υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το τέρμα είναι σχεδόν 7,5 μέτρα δεν είναι μικρό, το κάνει να φαίνεται μικρότερο επειδή είναι ψηλός.
Να φύγει ρε, τζολακη βασικό τότε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο χώρος ευθύνης του καθενός.
![]()
γενικα οταν φτανουν να σουταρουν να παρουν κεφαλιες μπροστα στον τερματοφυλακα σου με τετοια ευκολια δεν ξερω κατα ποσο φταει ο τ/φ,που δε τα πιανει απο το μισο μετρο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (03-12-23)
Ρωτάς και τον Κοτάρσκι, τον Μπρινιόλι και τον Στάνκοβιτς, (έχουν και epic bloopers φυσικά), πόσους βαθμούς γλίτωσαν φέτος, ή κράτησαν την ομάδα τους στο παιχνίδι και πάλι βλέπεις ότι δεν ευνοεί η σύγκριση, τουλάχιστον για φέτος...
Καλά μην τρελαθούμε, δεν φταίει, αλλά δεν είναι ο περσυνός πασχαλακης
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks