ο επομενος μπουφον για ενα χρονικο διαστημα κατα τους γειτονες.Μπουφος βγηκε τελικα.
ο επομενος μπουφον για ενα χρονικο διαστημα κατα τους γειτονες.Μπουφος βγηκε τελικα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παιδες, Κοσταντζο ο.τι χειροτερο εχω δει σε τερματοφυλακα στον Ολυμπιακο. Μακραν.
Faithful (07-02-23), john syggel (07-02-23)
Γιατί δεν είδες Λέμενς, Κόβατς και ο Μπούτσεκ είχε παίξει λίγο, για να είμαστε δίκαιοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (09-02-23)
κοσταντζο ηταν χομπιστας![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ο Κοβάτσεβιτς ήταν ο χομπίστας που τον έφερε - ο Κοστάντζο, μιά χαρά τροχονόμος ήταν...
Πουτσικλίκια: Σοβαρός να είσαι και τα λοιπά δεν χρειάζονται. Πολύ καλή αντίδραση στην κεφαλιά του Αραούχο κυρίως.
Κερβερος
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αλάνι μεγάλο.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Faithful (13-03-23)
Έχουμε πέσει πολύ έξω με αυτόν,εγώ προσωπικά κάνω μεγάλη κωλοτούμπα, χωρίς αυτόν και με κανένα Τζολάκη θα μας είχαν κάνει σουρωτήρι,ειδικά με την κατάσταση της άμυνας μας φέτος...
Send from my S20+ using Tapatalk
john syggel (13-03-23)
drizzt (13-03-23), Gtakis (13-03-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-03-23), voskos_7 (14-03-23)
ισως ο mvp της σεζον φετος οπως και να τελειωσει.
—John Lennon
Faithful (14-03-23)
Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν επέκτασης του Πασχαλάκη έως το 2024
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]απέκτησε τον Σεπτέμβριου του 2022 τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος γκολκίπερ είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 έτους με τους ερυθρόλευκους.
Ο Πασχαλάκης συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών τη φετινή σεζόν, έτσι η οψιόν ενεργοποιήθηκε, με τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες να επεκτείνεται αυτόματα έως και το καλοκαίρι του 2024. Τονίζουμε πως πρόκειται για κάτι τυπικό, καθώς ο αριθμός των παιχνιδιών ήταν χαμηλός. Μάλιστα προβλέπεται και αύξηση αποδοχών.
Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι από τα πιο βασικά γρανάζια του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Είναι από τους πολυτιμότερους των Πειραιωτών και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές εμφανίσεις, ενώ σε επίπεδο αποκρούσεων είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 14 περιπτώσεις. Έχει δεχθεί μόλις οκτώ γκολ, τα επτά στο πρωτάθλημα, το ένα στο Europa League.
—John Lennon
Παίρνεις και Μαντά για να τον ζευγαρώσεις και είσαι έτοιμος, με ικανότατους και Έλληνες τερματζήδες. Του παραχρόνου βλέπουμε.
Faithful (26-03-23)
Πρέπει να τον τσιπάρουμε και να του βγάλουμε βιβλιάριο;
Οσο παραμενει στην τσιτα ο Πασχαλακης, θα κανει μεγαλες εμφανισεις. Απαξ και νιωσει πως δεν απειλειται η θεση του, θα αρχισει τα τσαφ. Προσοχη λοιπον ενοψει της νεας σεζον.
Παλαβός είναι - δεν έχει pattern επιτυχίας.
Ευχαριστώ το σύμπαν που συνωμότησε να τραυματιστεί ο Βατσλίκ και να αναγκαστούν οι γαύροι να δεχτούν με το έτσι θέλω τον τρελάκια. Τώρα θα παίζαμε playout.
Du3lisT (05-04-23)
Bookmarks