john syggel (28-10-22)
Εγώ δεν τον ήθελα στον Ολυμπιακό, αλλά άμα έίναι να παιζει έτσι, καλώς ήρθες ρε παλίκαρε!
john syggel (28-10-22)
Κι εγώ δεν τον ήθελα γιατί τον θεωρώ κακό τέρμα.
Μεγάλη εμφάνιση χτες,εύγε,μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάνει και από αυτά - κάνει και από τα άλλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τρωω το καπελο μου.Τον θεωρω κλοουν που το παρακανει στις επεμβασεις του για να φαινονται εντυπωσιακες.Αλλα χτες ετριβα τα ματια μου.Οταν,βεβαια,κανει μια Πασχαλιά,θα ειμαι εδω για να πω sastalega.![]()
Ελπιζω πλεον να κανει μονο μικρες Πασχαλιες. Δηλαδη Πασχαλιτσες.
Φουντούλη, θα μας μαγειρέψεις τίποτα;
panahs7 (28-10-22)
Μεγάλη εμφάνιση,πολύ καλός,είναι ο μοναδικός στο ροστερ που θα προλάβαινε το λάθος του Εμβιλα στο πρώτο ημίχρονο.
Αν ήταν ο Βατσλικ η ο Τζολακης στην ενδεκάδα θα είχαμε μυρίσει τον κρίνο.
Μπραβο του να συνεχίσει έτσι σοβαρός,έχει βοηθήσει την ομάδα και πιστεύω ότι αν τον είχαμε απ την αρχή θα είχαμε και περισσότερους βαθμούς.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (14-11-22)
Μας έσωσε απόψε.
Oberon (13-11-22)
πρεπει να ομολογησω οτι δεν περιμενα ποτε οτι θα ηταν τοσο καλος ο πασχαλακης.Μπραβο ρε μαγκα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καυλερος
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπράβο Αλέξανδρε.
Εγώ είμαι πιο όμορφος.
Οι συγκρίσεις που πρέπει να μας απασχολούν είναι ποιός είναι λιγότερο τρύπιος, βέβαια...
Ο Εστάι εχει παιξει τερμα κια ξερει....
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι αν στον Πασχαλάκη αρέσει το sunset.
estai (14-11-22), giovanni#10 (14-11-22), john syggel (15-11-22)
πιασμενος απο την καλη προετοιμασια λογικα για αυτο δεν μπορουσε να πεσει στα γκολ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks