Αφού δεν είχε σημασία η επιλογή του αριθμού τον άλλαξε...
Ελπιζω την ιδια αποφασιστικοτητα για το ποιο νουμερο να παρει να μην την εχει και στις εξοδους του. αν και μετα τον Βασλικ το χαος στον τομεα αυτον.
hang your demons
Αφού δεν είχε σημασία η επιλογή του αριθμού τον άλλαξε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (03-10-22)
Καλα,κατσε να κανεις καμμια μαλακια απ'αυτες που συνηθιζες στον μπαοκ και θα σου πω ποσο θα σε αγκαλιασουμε.
Σαν τον πύθωνα...
Τον περιμένουμε στη γωνία βλέπω, καλά θα πάει κι αυτό. Ειδικά για τερματοφύλακα.
Να σημαδέψει στην άλλη τότε...
Καλά, κάτσε να παίξεις πρώτα γιατί προς το παρόν θα βλέπεις τον Τζολάκη από τον πάγκο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μη δούμε Τζολάκη βασικό μέχρι κανένα εντός έδρας ντέρμπι, ξέρω 'γω...
Έχω κρατηθεί τόσο καιρό να μη σχολιάσω αλλα ειναι καυλα το παιδι.
Τέλος post.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (16-10-22), giovanni#10 (14-10-22), sabar77 (15-10-22), voskos_7 (15-10-22)
Faithful (14-10-22)
Εγώ είμαι πιο όμορφος.
3 σελιδες ποστς στο θεμα του και κουβεντα για ποδοσφαιρκης/ τεχνικης φυσεως θεματα
Είναι πολύ καλός εκτός από όταν δεν είναι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ ξέρω ότι είχαμε ξεχάσει πως είναι να έχεις έναν επιβλητικό τερματζή που κάνει το τέρμα να φαίνεται μικρότερο και στις εξόδους τους παίρνει παραμάζωμα. Φτάνει με τα γατιά.
Ετσι κι αλλιως, μεθαυριο ο Τζολακης θα παιξει, ο.τι και να λετε εσεις.
john syggel (15-10-22)
Η αλήθεια είναι ότι ο βατσλικ έχει τεράστια ευθύνη και για την περσινή αλλά και για τη φετινή τραγική εικόνα.
Ο Μίτσελ συνεχίζοντας το αστρο του, με το που ήρθε στην ομάδα τραυματιστηκε ο άσχετος και κατάφερε έτσι να δηλώσει τον πασχαλακη στη λίστα.
Μέτριος τερματοφυλακας, αλλά είναι τερματοφυλακας.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (17-10-22)
Καλά, ο Ρομπέρτο πιο μέτριος ήταν πριν έρθει και μετά, που έφυγε... Το πραγματικό ερώτημα, αν δεις όλη την καριέρα του, ήταν πώς έπαιξε έτσι όσο ήταν σε εμάς.
flessanto (16-10-22)
Bookmarks