Ξεκινησε τις ανωριμοτητες ο μαλακας...Το τελευταιο που τον νοιαζει ειναι το ποδοσφαιρο,πιο πολυ τον ενδιαφερει να ξεχωριζει και να προκαλει.
Ας κραταμε μικρο καλαθι ομως, γιατι ανα περιοδους ο Πασχαλακης εχει κανει φοβερες εμφανισεις τυπου Ρομπερτο. Αν αποδιδει καλα στο γηπεδο, δεν με ενδιαφερει προσωπικα ποσο μαλακισμενα συμπεριφερεται στην προσωπικη του ζωη.
Ο συγκεκριμενος παικτης οσος περισσοτερος ανταγωνισμος υπαρχει για τη θεση του, τοσο καλυτερα αποδιδει. Στον παοκ του συμπεριφερονταν τον περισσοτερο καιρο σαν θεο και ο αντιζηλος του για τη θεση ηταν επιπεδου Κριστινσον.
Faithful (30-09-22)
giovanni#10 (30-09-22), john syggel (30-09-22)
Τι κόλλημα είναι αυτό με το νούμερο της φανέλας; Αν παίζει καλά ας βάλει και το 34127 αν θέλει
Ποιός είπε να μη βάλει το 34127;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εδω ειχανε παρει το 7 και το 10 κατι σουρουκλεμεδες στο 9 θα κολλαγαμε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (30-09-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καθόλου καλή ιδέα: Θα τον παίρνουν όλοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Toν ζηλεύετε επειδή είναι όμορφος.
Εγω τονε ζηλευω επειδη ειναι αγριοκατσικο.
Από ασυνήθιστες επιλογές για αριθμούς από το 1 εώς το 11, θυμάμαι τον άσο του Καφέ, το 4 του Νινιάδη και το 5 του Ριβάλντο. Να δούμε πως θα τα πάει ο Πασχαλάκης με το 9 στη φανέλα, ίσως το πήρε γιατί είναι θαυμαστής της ομότιτλης ταινίας.
Αερικό7 (01-10-22), giovanni#10 (01-10-22)
Σωστός, τον πιο πρόσφατο ξέχασα.
drizzt (01-10-22)
Διαβάζω το 31 ήθελε πάλι αλλά το είχε ο Ισλανδός τροχονόμος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Άλλαξε νούμερο και πήρε το 91
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οριστε,το φαγατε το παιδι.Διαβασε reddna και το πηρε προσωπικα.
drizzt (01-10-22)
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι επος ειναι αυτο το φετινο δεν εχει ξαναγινει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks