Λάθος θέμα, τελείως... Φύγε από εδώ: Δεν μπορεί να ξεφωνίζεις έτσι τον παίκτη...
Δε μετραει το μεγεθος ρε βοσκε,η τεχνικη μετραει.
Λάθος θέμα, τελείως... Φύγε από εδώ: Δεν μπορεί να ξεφωνίζεις έτσι τον παίκτη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχεις δικιο,πρεπει να παω στο θεμα με τη Μαντισον να τα πω αυτα.
Ε, μα τώρα, είναι που είναι κοντός, τεχνίτης δεν είναι και γράφεις τέτοια πράγματα;
john syggel (13-03-23), Nikolaos_Kokkinos (13-03-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να το ανοίξει ο Μάνος τότε...
ε, μισο λεφτο διαμαρτυρομαι, αυτη εινια η δικια μου, πατε να μου ανοιξετε παραμαγαζο ρε?
να βρειτε αλληνα εσεις, ποιος ειναι ο μανος, κ ποια θυσια εχει κανει αυτος ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το θέμα της καψούρας θα γίνει...
Αυτόν τον θέλουμε για του χρόνου;
Πόσο είναι η ρήτρα; Νομίζω είναι πάνω από 10 οπότε δεν υπάρχει καν συζήτηση.
Για τη ρήτρα δεν το συζητάμε καν. Ίσως δεχτούν να διαπραγματευτούν για αρκετά λιγότερα, αν υποβιβαστούν κιόλας (λιγες πιθανότητες αλλά υπάρχουν) σίγουρα δε θα είναι δύσκολο.
Έχει καποιες στιγμές με επιπόλαια λάθη αλλά κάνει και αρκετή δουλειά στο κέντρο. Καλύτερο να βρούμε πράγματι κάπως χλωμό, αλλά επιστρέφει ο Μαντύ. Μου αρέσει σαν ιδέα παντως να έχουμε Χουάνγκ-Σαμασέκου-Μαντύ στο ροτέισον.Θα καλύπτουν πολλούς χώρους.
Nikolaos_Kokkinos (14-05-23)
Μην γυρισει με ορεξη για φαι μονο, το εχουμε δει πολλες φορες με εμας
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Προσωπικά δεν ελπίζω σε επιστροφή κανονικού Μαντύ,το τυπάκι την εχει ψωνίσει.
Μακαρι να γινόταν αλλά δεν το βλέπω,καλύτερα να μείνει ο Σαμασέκου και να πάμε για κάτι άλλο για την θέση του Εμβιλα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (15-05-23)
Μα δεν έφερε πρόταση και του είπε ο χοντρός όχι,έτσι θυμαμι τουλάχιστον, απλά μύτη σήκωσε,απέκτησε υφάκι κι άρχισε να σουτάρει από παντού σαν τον Ταραλιδη.
Το ίδιο πάνω κάτω έκανε κι ο άλλος Καμαρα σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα και χωρίς να μας έχει πάρει και τα μυαλά,έκανε 2-3 καλά ματς και την είδε ξαφνικά σούπερ σταρ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (15-05-23)
Bookmarks