giovanni#10 (27-02-23)
Δεν κάνει για τίποτα. 40 γκολ να βάλει μέχρι την 36η αγωνιστική. Δεν είναι εικόνα παίκτη για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και κατά σατανική σύμπτωση δεν έχει παίξει ποτέ σε τέτοια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (27-02-23)
Πολύ καλό ματς έκανε πάντως. Είναι ανεβασμένος, θα πω εγώ. Τα 11 γκολ για πρώτο σκόρερ πρωταθλήματος, είναι για γέλια, είτε σε λένε Λιβαι, είτε Μπακαμπου.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Να ανέβει λίγο παραπάνω και να πάει στο διάολο. Όπως και αυτός που τον έφερε.
Δεν μπορει να βοηθησει, ειναι τρομερα ατσουμπαλος στις επαφες του με τη μπαλα. Τον εχουν βγαλει τοσες φορες σε ευκαιρια για γκολ οι συμπαικτες του, που αν ηταν αλλος μπορει να ειχε 20+ γκολ μεχρι τωρα. Απο την αλλη ο ιδιος δεν βοηθαει καθολου στην αναπτυξη. καθετε και περιμενει στο οριο σαν poacher παλαιας κοπης... μονο που αυτοι ειχαν και το γκολ..
Και εχεις απο την αλλη και καποιον Νικο Καρελη του Παναιτωλικου να εχει τα ιδια γκολ με μπακαμπου και γκαρσια και καταλαβαινεις τι γινεται....
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δυστυχώς δεν είναι ο φορ που μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον Ολυμπιακό. Δεν έχει ούτε δημιουργία ούτε τις εξαιρετικές εκτελέσεις. Είναι ένας φορ που σε πολύ καλή ομάδα θα σκόραρε αρκετά επειδή θα είχε πολλές εκτελέσεις λόγω της ταχύτητας του αλλά μέχρι εκεί.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπακαμπούς μια φάση έχασε ρε παιδιά προχθές, το δοκάρι. Τι σας έφταιξε και του φορτώσατε όλα τα άστοχα πάλι;
Το λες και μόνος σου: Μία φάση έχασε. Σε άλλη τον είδες;
Το ξαναλές μόνος σου: 1 φάση χρειαζόταν (που δεν ήταν έτσι ακριβώς, αλλά και όταν ήρθε ήταν και 34 χρονών).
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
captain-cook (01-03-23), giovanni#10 (28-02-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-02-23)
Κατά δεύτερο να αποφασίσει την αμυντική του τακτική για τον παίκτη, γιατί κάθε επιχείρημα που ρίχνει, καταλήγει σε αδιέξοδο και τον κάνει να φαίνεται ακόμα χειρότερος...
Οτι και να κανουν οι υπολοιποι μεθαυριο...αν θες παλι 20 ευκαιρειες για να βαλεις 1 και στα υπολοιπα κατεβασεις μπεκατσες δεν κανουμε δουλεια... Κανε κατι αλλο αυτη τη φορα σι βουπλε...
Ωραία το έθεσες: Τώρα, που δεν θα κάνει τελική, θα είσαι χαρούμενος που σε άκουσε;;;
giovanni#10 (11-03-23), Nikolaos_Kokkinos (11-03-23)
Μόνος 1ος σκόρερ πλέον ο γατόπαρδος.![]()
Oberon (12-03-23)
Ωραιος σημερα.Αλλα αυτα τα 2 κοντρολια στο γκολ του,για πολυ γελιο.![]()
flessanto (13-03-23)
Ξεκάθαρος MVP.
sabar77 (12-03-23)
"Ασπρη γάτα- μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια" που έλεγε κι ο Ντενγκ Χσιάο Πινγκ. Μεταγραφή χρυσάφι. Δίδυμο με Μπιέλ και από πίσω ο Κωστάκης, θα σκόρπιζε τον τρόμο ανα τας Ευρώπας
παναγιες στο πρωτο μερος στο δευτερο εβγαλε το 3ο ποδι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks