μηπως μπηκε καμια σφηνα ο τρακης και εδω![]()
μηπως μπηκε καμια σφηνα ο τρακης και εδω![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάντως διαβάζω δεν είναι καθόλου σίγουρο για Τουρκία και οι δικοί μας τον έχουν στα υπόψιν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
εμεις του διναμε παραπανω απ'οσο θυμαμαι.
Fuck no politica
Τα ιδια διναμε χωρις τα οποια μπονους.
1,8 διναμε.παραπανω δηλαδη. εντωμεταξυ στην Γαλατασαραι θα παιζει παγκο. εχει παρει τον Ικαρντι η Γαλατα.
Αλλα παιζει τσαμπιονς λιγκ...
Fuck no politica
Δεν θα έχει Ικάρντι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τι εννοεις δεν θα εχει?
Fuck no politica
Φεύγει και από εκεί, ο Ικάρντι.
Διαβαζω οτι θα μεινει τελικα στη Γαλατα.
Εκτος αν του ετοιμαζει προταση ο Βαγγελης.![]()
Fuck no politica
Η τον στείλε ο Μπακαμπού στο Κατάρ, ή όπου πήγε, τέλος πάντων...
Η ειρωνεία, πήγε για τα φράγκα στους Άραβες και κατέληξε με λιγότερα από όσα δίναμε εμείς.
Πραγματικά θα τον γούσταρα πολύ στην ομάδα, αντί για διάφορα ονόματα που ακούγονται. Αλλά να πάει να γαμηθεί, ας πάει Γαλατά να παίρνει και λιγότερα αλλά και να είναι η αλλαγή του Icardi.
Nikolaos_Kokkinos (12-07-23)
Πηγε για τα πολλα και πηρε τα @@ μου, και καλα να παθει γτ κ αυτος στο περιμενε μας ειχε, κ αντε κ γαμησου σου κατω κατω
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Το ξέρετε ότι γινόσαστε ρατσιστές με τους ηλίθιους.
Τελικά ο αρχίδας έσπασε το συμβόλαιο με τους Άραβες γιατί η γυναίκα του δεν ήθελε ισλαμική καταπίεση λέει και πήγε στη Γαλατά. Μιας και η Τουρκία φημίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θέση της γυναίκας. Δηλαδή όταν του ήρθε η πρόταση, πριν συμφωνήσει και πάει να υπογράψει, δε μίλησε με τη γυναίκα του;; Πολύ περίεργα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί δεν ασχοληθήκαμε ξανά, ίσως γιατί μας έγραφε στα παπάρια του από τον Γενάρη και είπε όχι σε 2 προτάσεις; Μπορεί να μας έβαζε και σε νέο πλειστηριασμό, όλα να τα περιμένεις.
drizzt (19-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-07-23), mick7 (19-07-23)
Αγνή, Αφρικανική μαλακία ήταν: Πήγε για τα πολλά και τώρα θα πάρει λιγότερα και από αυτά που του προτάθηκαν εδώ...
υψηλα επιπεδα iq
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
mick7 (19-07-23)
Bookmarks