voskos_7 (04-06-23)
Μεγάλη απώλεια αλλά αν δεν θέλει τον γράφουμε στα παπαρια μας,ας πάει στους κελεμπίες,θα βρούμε άλλον.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
voskos_7 (04-06-23)
Σιγα την απώλεια ρε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γίνεται μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς τί άλλο έχει έρθει πέρισυ στη θέση του και τώρα δεν υπάρχει κανείς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θε επιστρεψει ο Φαραω και τον βλεπω να μενει βασικος χαχα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν χρειάζεται και κληρονομικό χάρισμα...
Νέα πρόταση του Κορδόν στον Μακαμπού, κοντά στα 2εκ με τα μπόνους και αναμένουμε απάντηση.
Πάντως θα είναι βλάκας να μην μείνει. Μόνο και μόνο η είσοδος στους ομίλους Europa League/Conference καλύπτουν τα 500.000€ που δίνουν παραπάνω οι άραβες.
Ακόμα τον παρακαλάμε αυτόν?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Προκειτε περι τεραστιου δραχμοφονια, γιατι μονο τετοιος θα ετρωγε τα καλυτερα ποδοσφαιρικα του χρονια στην Κινα, μυρισε τα πετροδολλαρα τωρα και σου λεει εδω ειμαστε οτι φαμε κ οτι πιουμε, ποιος Ολυμπιακος, ποια Ευρωπη, αντε γειααααααααααα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλό θα ήταν να μείνει. Αν η πρόταση αληθεύει και δεν τότε στο καλό. Δεν με κοφτει το συναισθηματικό, πιο πολύ με κοφτει να έχουμε ένα γρήγορο επιθετικό που ξέρει την ομάδα και δε χρειάζεται 6 μήνες να παίξει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (07-06-23)
Εγώ τον έστειλα στο αρχείο και αν είναι να γυρίσει, τον ξανακουβαλάω πίσω.
Δεν είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει και ίσως αν θέλουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, τέτοιο στυλ χρειαζόμαστε περισσότερο. Αλλά και το να μας κάνει νούμερα, του είναι πάρα πολύ...
2 εκατομμυρια ?? καλά είμαστε σοβαροί?
Δεν μπορούμε να βρουμε φορ της προκοπής με 2 χαρτιά και παρακαλάμε τον Μπακαμπου επειδή διασώθηκε κάπως από το περσινό ναυάγιο.
Τίποτα δεν μαθαίνουν εκεί στην ΠΑΕ.
Faithful (07-06-23)
Κι εγω το θεωρώ τρελη μαλακια σιγα τον παίχτη
Να υπολογίζετε πως τα 2 εκατομμύρια δεν αρκούν για κάποιο φορ που να είναι πολύ της προκοπής τόσο εύκολα. Το ένα από αυτά το θέλουν μόνο και μόνο για να έρθουν να παίξουν στο ελλάντα.
Βέβαια άμα προτιμάτε έχει πολλούς Χουάνγκ στην πιάτσα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν μείνει με 2 μύρια, θα είναι πεταμένα λεφτά.
Αν δεν τον ανανεώσουμε και πάει στα Εμιράτα, θα είναι μαλακια μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα κράζουμε.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
drizzt (07-06-23), Nikolaos_Kokkinos (07-06-23), sabar77 (08-06-23)
φυγει μεινει δε θα μου λειψει.Ξεκινησε ασχημα την χρονια μετα ολα κομπλε.Πιστευω θα ξαναβρουμε μπακαμπου ευκολα ή δυσκολα.Σε καθε περιπτωση εχει κερδισει την παραμονη του εαν το θελει και αυτος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πούλο.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
ουτε εγω τον θεωρω μεγαλη κλαση, αλλα εχει σημασια οτι εδω πηγε πολυ καλα με την ομαδα και επειδη γενικα γουσταρει θα προσεφερε πολλα πραγματα
λογικο να φυγει ουτε καν 2 δεν αξιζει,πληρωνουν υπεραξια οι καμηλιερηδες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βάλτε του ένα deadline να τελειώνουμε. Απάντηση μέχρι Κυριακή πχ αλλιώς πούλο. Δε θα παρακαλάμε κιόλας.
Bookmarks