voskos_7 (03-09-23)
«Κάτι τσιμπουκόχειλα άλλο πράμα» που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Γεωργίου
voskos_7 (03-09-23)
flessanto (03-09-23)
Έφυγε στο ημίχρονο από εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο έγινε αλλαγή μήπως και παίξουμε με 11 κάποια στιγμή. Ε, ο αυτιστικός περιμένει αυτόν να τον κάνεις παίκτη και ότι κάτι παίχτηκε και δεν ήθελες να παίξει και δεν πάει να τον ξέρει ο πλανήτης μία δεκάρα χρόνια, που βλέπει ότι πέρα από την εθνική του, δεν νιώθει από ομάδες, ό,τι και αν είναι αυτές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μεγαλο αρχιδι , του ευχομαι τα χειροτερα. Ο CR7 περισσοτερο επαγγελματισμο θα εδειχνε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
δε θυμαμαι αλλη περιπτωση τετοιου ταλεντου και παιχταρα να ειναι παλαιμαχος πριν καν ακουμπησει τα 30.Θελει να εισαι πολυ μπαγλαμας πραγματικα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ή Κολομβιανός.
Nikolaos_Kokkinos (14-09-24)
Ο Αντριάνο ήθελε ψυχολόγο πιο νωρίς και δεν τον πήγαν για να μην γίνει βούκινο, ο Νεϋμάρ κάπου στο δρόμο έχασε το κίνητρο, αφού από λεφτά μάζεψε παραπάνω και από τις προσδοκίες του και ο Ροναλντίνιο ήταν ο ορισμός του χομπίστα με τα όλα του. Ο Μαρσιάλ, απλά απέδειξε ότι είναι ηλίθιος και απλά τώρα κάνει τουρισμό. Ο Ροντρίγκεζ στην Εθνική του είναι κανονικός παίκτης - στους συλλόγους, είναι άλλο καπέλο.
Μόλις λίγη ώρα πριν η Φλουμινένσε ανακοινώσει τη διακοπή συμβολαίου στον Μαρσέλο, ο Χάμες γνωστοποιούσε στη διοίκηση της Ράγιο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο, αφού δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που ήλπιζε.
Ρε, αυτοί, ούτε σε εμάς δεν άντεξαν...
Bookmarks