Ειδικά αυτό που μετά από τραυματισμό, χωρίς να παίξει επίσημο με την ομάδα και πήγε στην Κορέα για να παίξει στην εθνική, δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε: Έπρεπε να τον στείλουμε στη Βόρεια.
ποια αποχωρηση εν το μεταξυ τον διωξαμεουτε σε αυτο το φετινο μπουρδελο δεν καταφερες να πιασεις ρε φιλε.Και επισης ποιος δε του φερθηκε καλα?Ο κοσμος που τον αποθέωνε?
Καλο μουνακι εισαι και του λογου σου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ειδικά αυτό που μετά από τραυματισμό, χωρίς να παίξει επίσημο με την ομάδα και πήγε στην Κορέα για να παίξει στην εθνική, δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε: Έπρεπε να τον στείλουμε στη Βόρεια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-05-23)
Ρε τραβα γαμησου μωρη σπανομαρια,. τιτικα του ελεους, βουτυρενια καραμελιτσα που δεν σου φερθηκαμε κ καλα, κηφηνα ε κηφηνα, ΚΑλα να παθεις κ ευχομαι και του χρονου ν καταληξεις να παιζεις στην ινδονησια ρε απατεωνα, εσενα περιμεναμε να μας δειξεις το εξωτερικο φαλτσο, ρε α γαμησου κ συ και ο αλλος ο χοντρος ο παλαιμαχος που μας κουβαληθηκατε εδω λες κ ειμαστε τιποτα ινδιανοι να μας δουλευτε
αντε πηγαινε στα υψιπεδα της κωλοχωρας σου να καλλιεργησεις τιποτα και αντε γαμησου
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-05-23), Paneas (26-05-23)
Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις μεταγραφές με βάση τα ονόματα και χωρίς σχεδιασμό. Καλά μας κάνουν μπα και μάθουμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (25-05-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-05-23)
Ποιος να ελεγε ψεμματα πριν ?
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Και να έλεγε, λέμε, εδώ και 20 λεπτά, δεν λέει...
(Πάλι δεν ήπιες καφέ...)
Ακόμα στο δρόμο είσαι;
Eλα δουλευα ρε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Οπότε ήσουν στον αέρα...
Πούτσα σου όλα αγορίνα μου, μη μασάς.
![]()
Josimar (27-07-23)
Γιολάρει ο άνθρωπος. Ζηλεύω λίγο.
Στάλθηκε από τα έγκατα του ντάρκνετ με αλκοόλ και παραισθήσεις.
Nikolaos_Kokkinos (27-07-23), panahs7 (27-07-23)
Γαμώ τα παλικάρια είναι - δεν νοιώθετε από Κολομβιανούς και καλά κάνετε...
Σαν γυναίκα είναι.
Αποκλείστηκε απ' το Σουνταμερικάνα στα πέναλτι η Σάο Πάολο με μοναδικό χαμένο του κυρίου εδώ.
Oberon (02-09-23)
Καλά να πάθει πούλησε κι αυτός οπαδιλικι και την έκανε με ελαφρά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks