Oberon (14-04-23)
3ος Παρατηρητης στο μελλον, μετα απο 20 χρονια ξερω γω, θα διαβαζει οτι τη χρονια που επαιξαν (που λεει ο λογος) Μαρσελο, Χαμες, Βραλικο, και μεχρι και Φορτουνης, στον Ολυμπιακο, μειναμε εξω απο ΟΛΟΥΣ τους στοχους μας, και δεν θα το πιστευει θα νομιζει οτι ειναι λαθος καταχωρηση.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Oberon (14-04-23)
Στα τσακιδια. Ξεκινησε πολυ ενθαρρυντικα η παρουσια του εδω, αλλα δυστυχως ολα αλλαξαν. Δεν ειναι πλεον εποχες για ονοματα. Στ’αρχιδια μας. Σημασια εχει η αποδση μεσα στο γηπεδο.
Nikolaos_Kokkinos (13-04-23)
ακομα μια κινηση πυροτεχνημα τελικα απο την διοικηση για να καλυψει την σκατιλα της φετινης σεζον τελειωνει με αποτυχια.Με κλανιες δεν βαφεις αυγα ειναι γνωστο αυτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
πως θα βολευτουν οι κασαμηδες και οι ρετσοι?
chainsaw (13-04-23), giovanni#10 (13-04-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-04-23)
Στα τσακίδια όχι. Επαγγελματίες είναι, δεν τα βρήκαν, πάμε παρακάτω. Μην τρελαίνεστε μωρέ, τέτοιοι παίκτες έχουν βγάλει τα λεφτά τους αλλιώς. Κι ο Μαρσέλο τα έβγαλε. Απ' τη στιγμή που οι ίδιοι στα social τους δεν μας τσαλακώνουν την εικόνα (που μεταξύ θας ποιος μας φύλαξε και δεν την πάθαμε, ειδικά με Μαρσέλο), τότε όλα καλά.
drizzt (13-04-23)
Ενταξει δε βριζουμε, εδω μεταξυ μας τα λεμε, παντως κ ο Μαρσελο γτ να μας τσαλακωσει, δεν του καναμε κ τπτ, ισα ισα, επεδειξαμε τρομερη ανοχη για ενα χρονο, καπου κ αυτος σου λεει απο μεσα του οκ μιση ντροπη δικη μου μιση δικη τους.
Τζαμπα λεφτα βγαλανε, εσυ θα εβριζες αυτον που σου εδωσε τζαμπα λεφτα χωρις να εργαστεις ιδιεταιρα να τα αποκτησεις ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για τα λεφτά του, που έβγαλε, κράτα ένα μικρό καλάθι, αν και στα παπάρια μας... Σε σχέση με τους υπόλοιπους πολύφερνους που ήρθαν, τουλάχιστον βοήθησε κάπου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (13-04-23)
Με τους μαλάκες που έχουμε στο επικοινωνιακό, άνετα μπορούσαν να τα σπάσουν με τον Μαρσέλο και να τρέχουμε. Ξέρεις τι impact έχει ο τύπος στα social? 3ο μεγαλύτερο όνομα στον πλανήτη είναι στη μπάλα, κλείνει συμφωνίες εκατομμυρίων συνέχεια για την πλάκα του στο πρωινό. Ένα αρνητικό να έλεγε θα σε είχε πηδήξει ανάποδα από πολλές μεριές. Παρόμοια και ο Χάμες.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-04-23)
Στο καλό και να μας γράφει..Αργοκαρούτα ολκής.
Όταν γίνεσαι αυστηρός, εξάπτεις τη φαντασία του αναγνώστη...
Ν. Κώτσης
Η αλήθεια για τον Χάμες
Τέλος εποχής λοιπόν για τον Χάμες Ροντρίγκες στο μεγάλο λιμάνι. Σε ένα φινάλε «φιλικό» -όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις- αλλά συνάμα και άδοξο. Δεν χρειάζεται επιχειρήματα άλλωστε κάθε παρατηρητής για να αποδειχθεί πως προσδοκίες δημιούργησε η παρουσία του Κολομβιανού σταρ στον Ολυμπιακό και ότι τέλος πάντων σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τη σημερινή εξέλιξη: Τη λήξη της συνεργασίας πριν από την ολοκλήρωση έστω της σεζόν.
Γιατί συνέβη; Πως φτάσαμε ως εδώ; Υπάρχουν μια σειρά από περιστατικά και παλαιότερα αλλά και πρόσφατα. Επί της ουσίας όμως όλα έγιναν για έναν και μοναδικό λόγο. Γιατί το τανγκό θέλει πάντα δύο. Και στα εύκολα βήματα. Και στις... φιγούρες. Με δύο λόγια: Οι Πειραιώτες ήθελαν τον Χάμες. Ήθελαν δεδομένα να τελειώσει κανονικά τη σεζόν, να συνεχίσουν τη συζήτηση μαζί του για τις επόμενες, να εκμεταλλευτούν όσο καλό ποδόσφαιρο του έχει απομείνει τα επόμενα χρόνια.
Πόνταραν σε εκείνον και το απέδειξαν πριν καν αλλάξει ο χρόνος όταν και ξεκίνησαν μια κουβέντα μαζί του για το μέλλον για ένα συμβόλαιο από εκείνα που δεν έχουν σχέση με τα συνηθισμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Χάμες όμως δεν ήθελε. Και όσα έχουν συμβεί από το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο ήρθαν να το υπενθυμίσουν στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Στο ντέρμπι που ψαλίδισε τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου.
Του έδωσε μια θέση στην 11άδα ο Ζοσέ Ανιγκό. Πόνταρε στην ποιότητα και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Περίμενε από εκείνον πολλά. Ο Κολομβιανός όμως ήταν ο πρώτος σε μια μακρά λίστα απογοήτευσης εκείνο το βράδυ. Και όταν ο Γάλλος προπονητής αποφάσισε την αντικατάσταση του στην ανάπαυλα με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 2-0; Ο Χάμες αντέδρασε με τρόπο που δεν ταιριάζει ούτε στο όνομα του, ούτε στον προπονητή και τους συμπαίκτες του, ούτε στο συμβόλαιο του αλλά κυρίως στη φανέλα που φορά.
«Είσαι ο Χάμες Ροντρίγκες. Πρέπει να αποτελείς παράδειγμα με την εικόνα σου στο γήπεδο, αλλά και με τη συμπεριφορά σου. Θέλω να βγεις στο γήπεδο και να ζητήσεις συγγνώμη από τους συμπαίκτες σου» του είπε ο Ανιγκό πριν από την προπόνηση της Δευτέρας, και όταν πλέον οι παλμοί είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Ο Κολομβιανός όμως σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο δεν αρπάχτηκε από αυτή την ευκαιρία για να κλείσει η ιστορία της Λεωφόρου αλλά έφυγε για τα αποδυτήρια. Πήρε την τσάντα του και εγκατέλειψε τον Ρέντη! Γιατί; Διότι ακόμη δεν μπορούσε να δεχθεί πως έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα.
Αλλά ο Χάμες δεν έμεινε καν εκεί. Δείχνοντας ξεκάθαρα την ασέβειά του προς τον Ολυμπιακό, δεν εμφανίστηκε στο Ρέντη ούτε την επόμενη ημέρα. Επιβεβαιώνοντας πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει τίποτε περισσότερο από ένα διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.
Έτρεχε χθες βράδυ ο Ματιέ Βαλμπουενά στα 39 του σα να μην υπάρχει αύριο στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, και ας ήταν μια παρτίδα χαμένη από τον Φλεβάρη. Βρέθηκε ο Ινμπόμ Χουάνγκ χθες βράδυ να παίζει έκτο συνεχόμενο παιχνίδι σε 19 βράδια αφήνοντας και τη ψυχή του στο χορτάρι. Παίζει ο Γιαν Εμβιλά με ράγισμα στο πόδι του και κάνοντας τη μια ένεση πίσω από την άλλη. Βρέθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έπειτα από μια τριετία με 100 γκολ να είναι αναπληρωματικός με ρόλο 10’-15΄αλλά και πάλι προσπαθεί να δώσει όσα του έχουν απομείνει.
Δεν έχουν ίσως το όνομα του Χάμες. Έχουν όμως όλοι τους μεγάλες καριέρες, αθλητικό εγωϊσμό, προσωπικότητα, επαγγελματισμό. Και κυρίως: Έχουν το ειδικό βάρος να σταθούν στο ύψος της δύσκολης αυτής περίστασης βάζοντας το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Βάζοντας πάνω από όλους τον Ολυμπιακό. Ο Χάμες δυστυχώς δεν έκανε το ίδιο. Και αυτό σε ένα club όπως το Ερυθρόλευκο ζυγίσει πολύ περισσότερο και από τα ονόματα, και από τα συμβόλαια και από τις εντυπώσεις.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
εφοσον εγιναν αυτα καλα εκαναν και τον εδιωξαν.Στο πειθαρχικο πρεπει να ειμαστε μαχαιρι και ας ητανε και ο μεσσι στα ντουζενια του.Δεν γινεται να εχεις αυτη την εικονα στο γηπεδο οταν παιζεις, ατομικα, ενα μηνα και τωρα και να κανεις τετοια πραγματα.
—John Lennon
Βρήκε ομάδα ο Κολομπιάνος για να έχει περίοδο εδώ και δυό μήνες. Αν ήταν ο Κόκκαλης τώρα θα είχε διώξει τον Ανιγκό, τον Καρεμπέ και τον Αβραάμ και θα του έκανε πενταετές με τριπλάσιες απολαβές. Κατά τα άλλα τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται και μπράβο αν είναι έτσι, που τον σούταραν.
Du3lisT (16-04-23), Nikolaos_Kokkinos (13-04-23), Paneas (13-04-23)
"Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου διότι είχα προσωπικά θέματα τα οποία δεν μπορούσα να τα λύσω και να χειριστώ από την Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά", ανέφερε ο Χάμες Ροντρίγκες μέσω μηνυμάτων που έστειλε, με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο να διαβάζει on air κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αυτά που υποστήριξε ο παίκτης.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Όταν σας είπα πως του έλειπε ο Μαρσέλο με κοροϊδεύατε!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ισχύει...
Τουλάχιστον άφησε παρακαταθήκη κάποια highlights και κάποια γκολακια. Σε μια πιο στρωμένη ομαδα ίσως και να έπαιζε όλη τη σεζόν έτσι
sabar77 (15-04-23)
"Καρφιά" Ροντρίγκες για Ολυμπιακό: "Δεν μου φέρθηκαν καλά και δεν εκτίμηΟ Χάμες Ροντρίγκες ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα και τον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] από το λιμάνι.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έριξε τα "καρφιά" του στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.
"Ήμουν σε 24 παιχνίδια και έπαιξα αρκετά, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Έπαιξα καλά. Τα νούμερα είναι λίγο χαμηλά για αυτό που έπαιξα", ανέφερε αρχικά στο "noticiasrcn.com" για το εν Ελλάδι πέρασμά του και συνέχισε για την αποχώρησή του από τον σύλλογο:
"Δεν το μετανιώνω, όπως είπα και πριν. Και περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά ή με σοβαρό τρόπο και δεν εκτιμούν αυτό που έχεις κάνει".σαν όσα έκανα"
—John Lennon
Bookmarks