"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εντάξει... Αυτός επιτρέπεται να το πάρει το 10...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ας ελπίσουμε να μην μπει στην κατηγορία Τουρέ και Μιραλάς, αλλά σε αυτή του Βαλμπ1.
Αλλη μεταγραφη αυτος ο Λοουντινγκ;;;;
captain-cook (16-09-22), flessanto (15-09-22)
Ήρθε ο Loading
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αερικό7 (17-09-22), drizzt (15-09-22), giovanni#10 (15-09-22), panahs7 (15-09-22)
"Είμαι πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στη ζωή μου και την καριέρα μου. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη, ήταν καλή. Αν θα ακολουθήσει ο Ρονάλντο; Δεν ξέρω, μπορεί", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χάμες Ροντρίγκες στην Ελλάδα, πριν μπει στο γήπεδο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Χάμες Ροντρίγκες: Ο παίκτης με το 14ο υψηλότερο μεταγραφικό κόστος στην ιστορία ήρθε στην Ελλάδα
https://www.sport24.gr/football/chames-rontrigkes-o-paiktis-me-to-14o-ypsilotero-metagrafiko-kostos-stin-istoria-irthe-stin-ellada.9758640.html
—John Lennon
Faithful (15-09-22)
iakov7 (16-09-22)
2 πραγματα μπορει να σκεφτηκε βλεποντας τα χαλια μας.
1. " πω τι καφενειο ειναι αυτο που ηρθα"
2. " πω αυτοι θελουν πραγματικα βοηθεια"
ελπιζω το 2ο.
Fuck no politica
Πάντως φαίνεται πολύ καλό παιδί στις δηλώσεις και πολύ νορμάλ για ποδοσφαιριστής φαίνεται νοητικά.
Αυτός που τις έγραψε μπορεί και να είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
redbaron (16-09-22)
voskos_7 (16-09-22)
Προπονητής εθνικής Κολομβίας: "Ο Χάμες έχει να δώσει περισσότερα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση"
Ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο, κάλεσε τον Χάμες Ροντρίγκες στην εθνική ομάδα και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κολομβιανού σούπερ σταρ και στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής της εθνικής, Νέστορ Λορέντζο, μίλησε για τον Ροντρίγκες: "Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Παρατήρησα ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει να δίνει τον πλήρη εαυτό του. Με έπεισε".
Όσο για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έπρεπε να αφήσει κάποια πράγματα για παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλαμπ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση".Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία του Χάμες στην εθνική Κολομβίας: "Είναι το ξεκίνημα μίας διαδικασίας και δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις νεαρούς παίκτες στην εθνική ομάδα. Χρειάζεσαι παίκτες όπως ο Χάμες, ο Κουδράδο, ο Οσπίνα και ο Φαλκάο, που είναι φυσικοί ηγέτες και μπορούν να διδάξουν πράγματα"
—John Lennon
drizzt (17-09-22), FanisJK7 (17-09-22), giovanni#10 (17-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-22), panahs7 (17-09-22)
Το καλο με τον Χάμες είναι οτι παίζει γρήγορα την μπάλα. Έχει καλή αντίληψη, γρήγορη σκέψη και πασάρει με τη μία. Το ότι δεν έχει ταχύτητα στο σπριντ δεν παιζει ρόλο, άλλωστε ούτε ο Φορτουνης στα καλά του είχε.
Το κακό βέβαια είναι οτι δε συμμετέχει καθόλου στην ανασταλτική φάση. Ελπίζω ο προπονητής (οποιος κι αν είναι) να μπορεί να βρει εναν τρόπο να μην είναι βάρος αυτό.
αφου ειναι τραυματιας δεκα χρονια πως τον καλει εθνικη?Μιζες φουλ?![]()
—John Lennon
απλα την χαιδευει ρε φιλε απιστευτο.
—John Lennon
χαρουμενος για το ντεπουτο του δηλωσε αυτος. ελπιζω να καταλαβε οτι τα πραγματα περα απο την ηττα ειναι τραγικα για την ομαδα.
νομιζω οτι κανει για 10αρι οπως τον ειδαμε σημερα και οχι για εξτρεμ.και ας βρει ο νεος προπονητης που θα παιξει ο μπιελ.
Fuck no politica
flessanto (20-09-22)
Bookmarks