βασικος θα ειναι στην γαλλια![]()
Εμπίπτει και αυτό μέσα στους πιθανούς λόγους που προ-ανέφερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
βασικος θα ειναι στην γαλλια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Διαθέσιμες οι φανέλες με το όνομα του Μαρσέλο και εμφανίστηκαν στο Καραϊσκάκης![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-22)
Πριν μιαμιση μερα ανακοινωθηκε τουτος κι εχουμε γραψει ηδη τρεις σελιδες πριν καν πατησει στην Ελλαδα.
Η υποδοχή του @MarceloM12 θα γίνει στο Γ. Καραισκάκης αύριο (05/09), 21:00. Είσοδος ελεύθερη. Ολοι μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις Θύρες 33-35, τα πάρκινγκ θα είναι ανοικτά. Οι θύρες ανοίγουν 20:00.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (04-09-22), giovanni#10 (04-09-22)
—John Lennon
Αερικό7 (05-09-22), Faithful (04-09-22), giovanni#10 (04-09-22), Gtakis (04-09-22), panahs7 (04-09-22)
πω ρε μαλακες ακομα σαν ψεμα μου φαινεται οτι φεραμε μαρτσελο wtf.
—John Lennon
μονο 3 θυρες ανοχτες μηπως ειναι λιγες?
—John Lennon
Βασικά, ανοίγεις αυτές των φίλων και των συγγενών των παικτών και μετά πηγαίνεις προς το πλάι. Δεν είναι να ανοίξεις και όλο το γήπεδο και να κάθεται ο καθένας όπου να 'ναι... Ας γεμίζουν σιγά - σιγά και δεν θα αφήσουν κανέναν απ' έξω, υποψιάζομαι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φυσικα βαλανε οι παρατρεχαμενοι του Βαγγελα,ισως και ο ιδιος ο Καραπαπαρας,τον Μαρκελο να πει "we keep on dreamin".Αυτες οι μαλακιες μας μαρανανε.
giovanni#10 (04-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-22)
Είσοδος ελεύθερη, μπάτε σκύλοι δηλαδή; Το σκέφτηκαν καλά; Δεν λέω να πληρώσουν, αλλά έστω να υπάρχουν κάποια κριτήρια.
Γιατι,φοβασαι οτι θα τα κανουμε γυαλια-καρφια οπως οι αλλοι στην οπαπαρινα;;![]()
drizzt (04-09-22)
μην μπει και κανα παοκι και φαει κανα τασακι στην αφανα![]()
—John Lennon
Γράφουν για 3 χαρτιά το χρόνο το συμβόλαιο...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (04-09-22)
Ενα συν τρελλα μπονους διαβασα εγω.
Λιγα μου φαινονται.
chainsaw (04-09-22)
Στην Ρεάλ πάντως έπαιρνε 15.![]()
Bookmarks