giovanni#10 (03-09-22)
Παίδες όλοι πετάμε στα ουράνια αλλά ο Ριβάλντο της πεντακαμπεάο ήταν Ο ξεχωριστός...
giovanni#10 (03-09-22)
Ο Ριμπο ειχε παρει τη χρυση μπαλα 5 χρονια πριν ερθει και ηταν κομβικοτατος για το μουντιαλ της Βραζιλιας 2 χρονια πριν.Απο την αλλη,ο Μαρσελο εχει 5 ευρωπαικες κουπες,ειναι ο αρχηγος της Ρεαλ και της Μπραζιλ.Δυσκολη η συγκριση,θα ελεγα ομως Ριβαλντο.
αν δεν επαιζει αμυντικος θα ειχε και αυτος καμια σιγουραΕιναι ο μεγαλυτερος αριστερος μπακ στην ιστορια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (03-09-22), drizzt (03-09-22), Faithful (03-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22), john syggel (03-09-22)
ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ
Εγώ λέω Μαρσέλο ξεκάθαρα γιατι στάθηκε για πάρα πολλά χρόνια σε τοπ επίπεδο και σε πολύ πιο απαιτητική εποχή. Και γιατι τα οικονομικά δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά με την εποχή που ήρθε ο Ρίμπο.
Ο Ρίμπο όταν ήρθε ήταν για μένα σε πολύ χειρότερη φάση της καριέρας του από ότι είναι ο Μαρσέλο, άλλο οτι βρήκε την υγειά του εδώ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (03-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22)
Καλό το όλο μομέντουμ, αλλά εγώ, αγωνιστικά, λέω να περιμένουμε να δούμε πότε και αν θα παίξει...
Θέλω να τον δω, πάντως, να παίζει ένα βροχερό βράδυ στη Λαμία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Να ειμαστε λιγο εγκρατεις μεχρι να δουμε που βρισκεται
Σε αλλα νεα: τα ορκς εχου λυσσαξει μεγαλη μανουρα γινεται κ εχουν χωριστει σε 2 στρατοπεδα "αντε μωρε με τον παλαιμαχο" Vs "αν μπορουσαμε ας το καναμε κ μεις"
Μιλαμε για μεγαλη αυπνια τους χαρισε ο χοντρος στο 90φευγα, αυτο απο μονο του καθιστα την μεταγραφη ηδονιστικη τουλαχιστον
Απανωτα τα εγγεφαλικα
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22), voskos_7 (03-09-22)
Ακόμα δεν το έχω πιστέψει ρε ότι θα βλέπουμε τον αφάνα στ αριστερά μετην ερυθρόλευκη,εγκεφαλικά έχουμε πάθει όλοι,γαυροι κι αλλόθρησκοι
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Να πλακώνονται οι οπαδοί του ποια είναι μεγαλύτερη μεταγραφή, ο Ριβάλντο ή ο Μαρσέλο!
Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο έρχεται ο χοντρούλης.
Πήραμε παίκτες για να πάνε μέσα στο κάθε μαντρί να τους φτύνει ο κάθε βλάχος μπάρμπας γαμώ τη Σούπα Λίγκα μου. Εκτός αποστολής σε όλα τα εκτός έδρας θέλω, μόνο στο Καραϊσκάκης να τους βάζει, κανένα νόπανο να μην πάρει τη χαρά να τους δει από κοντά.
drizzt (03-09-22), Faithful (03-09-22), Gtakis (03-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22)
Παντρεμένος είναι πάντως και δύσκολο να ακούσει τις σειρήνες της νύχτας στην Αθήνα.
Μακάρι να το δει σοβαρά και να μην ήρθε για χαβαλέ.
Μακάρι να μας βγει και να το δει πιο ζεστά και ο Βαγγέλας και να βλέπουμε και πιο συχνά τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Ωραίο το μοντέλο Πόρτο αλλά δε βγήκε τα τελευταία χρόνια και έπρεπε να αλλάξει και το μυαλό της διοίκησης που φέτος σε σκέψη ήταν ό,τι πιο κοντα στο μυαλό των οπαδών.
Πάντως αν είχαμε πριν πέντε χρόνια Ελ Αραμπί, Βαλμπ1, Μαρσέλο, Μανωλά, Βατσλίκ, Εμβιλά θα ήμασταν από τους σοβαρούς διεκδικητές του γιουρόπα.
Έχεις τρελαθεί ρε; Στα εκτός να πηγαίνουν, να τους κάνουν και διαφήμιση για μία ζωή μετά...
Ποιός είναι πάλι αυτός ο Μαρκέλος που μας φόρτωσε ο χοντρός; Δεν τον έχω δει ποτέ, δεν παρακολουθώ μικρότερα πρωταθλήματα. Δεν ξέρω αν μπορεί να φανεί αντάξιος του Όλεγκ, πάντως από 2-3 βίντεο που έχω δει μου φάνηκε πολύ αχτένιστος. Και επίσης, τί είναι αυτό το Τσ.Λ. που λένε όλοι; Αν είναι τπτ καλό να πούμε στον Μαρκέλο να μας φέρει κανένα. Απ' ότι διάβασα έχει 5.
drizzt (03-09-22)
Θα κριθεί στο χορτάρι. Των Ζωσιμάδων και της Λειβαδιάς.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Θα κριθεί στην ποσότητα χορτάρι που θα χρειαστούμε και στο λόγο για τον οποίο θα το θέλουμε...
john syggel (03-09-22)
Και ερχεται στην Ελλαδα και κοβεται στα ιατρικα!![]()
panahs7 (03-09-22)
Bookmarks