sabar77 (18-02-23)
Ποια διαχείριση, ο τύπος προφανώς, δυστυχώς ήταν σε τραγική κατάσταση, όχι αστεία. Έτσι είναι αυτές οι μεταγραφές άλλοτε θα σου βγουν άλλοτε δεν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
sabar77 (18-02-23)
Φάγαμε φόλα,κρίμα, συμβαίνουν κι αυτά όμως.
Άλλα θέλαμε τελείως αλλα είδαμε, καλώς φεύγει,ποδοσφαιριστη ενεργό θέλαμε, όχι ινφλουενσερ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Nikolaos_Kokkinos (18-02-23)
Για εμένα πιο σημαντικό είναι ότι, έστω και με αυτήν την εικόνα, δεν συμπεριφερθήκαμε σαν συνοικιακή ομάδα και μακάρι να μην είναι αυτή η συμπεριφορά η εξαίρεση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (18-02-23)
Still,προτιμοτερος απ τον Μοδαβο...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-02-23)
Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!
Στους πρώην παίχτες θα τον βάλετε τώρα ή στους πρώην ποδοσφαιριστές;
john syggel (18-02-23)
Καλα πήγε αυτό.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όπως είπαμε τα έβγαλε τα λεφτά του, αν δεν ήταν εδώ, δεν θα είχαμε Χάμες. Έκανε και ωραίο post έστω κι αν δεν το πιστεύει, τουλάχιστον να διατηρηθεί μια Α' εικόνα για τον σύλλογο. Καλή συνέχεια.
![]()
drizzt (18-02-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-02-23), voskos_7 (18-02-23)
Τις αξέχαστες στιγμές θα τις έζησε στη Γλυφαδάρα και στο Καβούρι που έκανε τις τσάρκες του όποτε μια χαρά το πιστεύει ��
Nikolaos_Kokkinos (18-02-23), panahs7 (18-02-23), voskos_7 (18-02-23)
Το πιστεύει ρε - είδες πουθενά να γράφει για την συγκίνησή του που έπαιξε σε μία ομαδάρα που τρόμαζε κάθε αντίπαλο;;;
Αραγε θα τον παει ο Μαριν με το τζετ πισω η θα φυγει μονος του τωρα?
Στο καλο, καλη συνεχεια στο δουλεμα, ακουσα οτι κοιτας MLS, δυσκολο να πιασεις τους Αμερικανους μαλακες σε deal, εκτος αν η θεση αφορα μαρκετινγκ κ οχι ποδοσφαιρο.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι, για αυτό πλήρωσαν για να πάρουν τον Γιακουμάκη - επειδή είναι σαΐνια και την μπάλα, τηνε πάνε τάπα...
Αυτοί είναι Καναδοί, για αυτό κάνουν ακόμα μαλακίες...
Λίγες αλλά πολύ ωραίες στιγμές με την Ερυθρόλευκη, ωραίος και ο αποχαιρετισμός. Ευχαριστώ Μαρσέλο και καλή συνέχεια.
Στη Φλουμινενσε ετοιμαζουν υποδοχη για τον Μαρσελο.Δε ρωτανε κι εμας εδω πώς πηγε αυτο;
Bookmarks