Τα ποσοστά θα έρθουν σε νορμάλ επίπεδα. Αρκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς κινήσεις απελπισίας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ξεκολιαστηκαν αλλά αυτή δεν ήταν περιφερειακή άμυνα ούτε για Α' ΕΣΚΑΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα ποσοστά θα έρθουν σε νορμάλ επίπεδα. Αρκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς κινήσεις απελπισίας.
Faithful (13-09-22)
Έχει BBC φαίνεται η υπόθεση, σηκωμαρες ο Γιάννης
Τι έδωσαν οι γελοίοι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Λάρρυ δυνατός σήμερα
Ναιιιιιιιι ρε καυλααααααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Λαρεντζάκης με την γνωστή άμυνα "σπάω πούτσες" άλλαξε το μομέντουμ και το ματς.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Δυστυχώς βγήκε με 3φ και μπήκε ο Σλούκας που ειναι στον κόσμο του
ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΒΑΛΕΕΕΕΕΕ
Τι έβαλε ο Σλουκας ρε χαχαχαχα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για ξαναπες βρε για το Σλούκα
Όπως μια φορά κι ένα καιρό στην Τουρκία ο Κώστας.
Faithful (13-09-22)
Γερμανα βάζετε, βάζετε, βάζετε, αλλά σαν αυτό το τρίποντο του Σλουκά δεν έχετε βάλει, χα χα χα
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τους ανοιξε ο κωλος ρε φιλε.Τι εβαλε ο σλουκαρος στο τελος..θα ναι δυσκολο ματς.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (13-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-09-22)
Bookmarks