Faithful (11-09-22), Gtakis (11-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-09-22), sabar77 (11-09-22)
Faithful (11-09-22), Gtakis (11-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-09-22), sabar77 (11-09-22)
Πωωω ήμουν γήπεδο,τωρα έμαθα από σας ότι τον ήπιε η Σερβία απ τους Ιταλούς!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (11-09-22)
Αυτός ο Θανάσης αμπαλοκουμπο είναι μεγαλύτερο τραγι κι απ τον Ρεαμπτσιουκ
Άντε ρε Τάιλερ !!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτό το mvp που φωνάζουν είναι ότι πιο ξενέρωτο έχω ακούσει στην ζωή μου σε γήπεδο
Faithful (11-09-22)
Κλείνουν τρομερά στη ρακέτα και μας δίνουν το σουτ
Αντιθετα εμείς στην αμυνα πετάμε αετο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δύσκολο το ματσάκι. Νομιζω σήμερα θα χρειαστούμε όσο τίποτα το καλό σουτ
Θέλει τρελό ρισταρτ
Είμαστε χαμένοι στην αμυνα και αυτο φέρνει σκατα επιθεςεις
Ετσι όπως παίζουμε θα χαιρετησουμε,έχουν κλείσει αυτοί την ρακέτα και δεν περνάνε τα γιούργια του Γιάννη,θέλουμε πιο έξυπνο παιχνίδι και τρίποντο να ανοίξει λίγο η άμυνα τους.
Faithful (11-09-22)
Αμ ο Παπαγιαννης? Κοιμάται όρθιος μια αμυνα δεν έχει βγάλει
ΤΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
Ρε Ιωάννου, τράβα γαμήσου κι εσύ κι η κόμπρα σου. Βλάκα. Βάλτε κάνα σοβαρό άνθρωπο να περιγράφει γαμώ την τρέλα μου.
Οι οιωνοί δεν είναι καλοί, παίδες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
πολυ κακη αμυνα σημερα και χωρις σουτ επιθετικα δε μας βλεπω καλα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι βάζουν ρε μαλακα γαμησε μας
Σιδεροπέτρου, τουβλοκαλάθης, κόμπρακαι. Δεν ξέρουμε να σουτάρουμε οι Έλληνες, το έχουμε στο dna.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks