Τι έβαλε ο τρελάκιας ο Τάιλερ ρε!
Άσε τα σουτακια Γιάννη γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι έβαλε ο τρελάκιας ο Τάιλερ ρε!
Faithful (02-09-22)
Πφφφφ ταιμ αουτ ρεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν τραβαει η ομαδα. Μια απο τα ιδια με τα προηγουμενα χρονια. Στατικη επιθεση, ανυπαρκτο ποστ παιχνιδι και γιουρουσια του Γιαννη. Ο Ντορσει και ο Σλουκας δε φτανουν οταν οι υπολοιποι ειναι τσουρουκαδες
Oberon (03-09-22)
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
Ωραια φαση αυτη!
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Το πηρε μονος του ο Γιανναρος!
Είναι μακρύ το 3ο χέρι του Γιάννη.
Faithful (02-09-22)
Τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίχτες. Γεια σας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (02-09-22)
Νίκη Ολυμπιακού θυμησε αυτο το ματς ξεκάθαρα
drizzt (02-09-22), Faithful (02-09-22), giovanni#10 (02-09-22)
Α-ΝΕ-ΤΑ
Παρά τις προσπάθειες του Χατζηγεωργίου να με ταράξει, δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που -μετά τα 2 πρώτα λεπτά- είχα αγωνία για το αποτέλεσμα. Η ομάδα ξεκίνησε την πορεία της και περιμένουμε να απλωθούν όλες οι ράγες για να τους πάρουμε παραμάζωμα.
pirateeeeeee (03-09-22)
μεγαλη νικη και σχετικα ανετα θα ελεγα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δύσκολη νικη χωρίς η Κροατία να είναι από τα πρώτα φαβορί
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (03-09-22)
Δύσκολη την κάναμε εμείς καθότι μαλακιστήκαμε εκεί στο +17 και τους δώσαμε το δικαίωμα στην ελπίδα. Απόψε είναι τα σπουδαία με τη γηπεδούχο Ιταλία και λογικά ο νικητής θα πάει για την πρωτιά στον όμιλο.
Για να δούμε τι θα δούμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μεγαλο ματς μεχρι στιγμης,αν ειμαστε προσεκτικοι το εχουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Συγκλονιστική περιγραφή ο Ιωάννου, σ' αυτή τη διοργάνωση θα μείνει στην ιστορία.
"Η περίφημη Tyler time" λέει, που το έβγαλε μόλις τώρα ο ίδιος.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
giovanni#10 (03-09-22), panahs7 (03-09-22)
1000 φορες τον προτιμω απο τον αλλον τον κλαψομουνη
—John Lennon
δεν τον πανε καθολου τα 3ποντα μεχρι στιγμης τον γιανναρο
—John Lennon
Bookmarks