Faithful (07-10-22)
Πολύ καλός αλλά και πολύ μόνος....όταν τον βλέπεις να προσπαθεί πχ να συνεργαστεί με ταγαρια σαν τον Ρέαμπτσιουκ σε πιάνει θλίψη
Send from my S20+ using Tapatalk
Faithful (07-10-22)
δεν επαιζε στην θεση του εχθες. Ηταν πολυ μακρια απο την περιοχη οπου ειναι killer. Εχασε ολες τις δυναμεις στον να τρεχει στο κεντρο να προσπαθει να φτιαξει παιχνιδι.
Μονο στα ματς του ελληνικου πρωταθληματος μπορει να παταει περιοχη. Το θεμα ειναι οτι εμεις παιζουμε με πολλες σεντρες. Προφανως δεν τον ευνοει αυτος ο τροπος. Ενα γκολ εχει βαλει και αυτο ηταν στην κοντρα.
Στα Ευρωπαϊκά θα πατούσε περισσότερο περιοχή, αν δεν ξεκινούσε τις προσπάθειές του, από την επανορθωτική γραμμή της περιοχής του Ολυμπιακού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (07-10-22)
Απαραιτήτως κορυφή. Ο μοναδικός που μπορεί να σταθεί σαν βασικό φορ αυτή τη στιγμή.
Για φορ δεν είναι... Το χρειάζεται και αυτός το σκιάχτρο μπροστά.
O κύριος Μπίελ σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, γκρινιάζει που τον χρησιμοποιούν σαν εξτρεμ αντί για κεντρικό σε κάποια ματς. Αυτό μας έλειπε. Να αρχίσουν και οι φαγωμάρες στα αποδυτήρια.
Οι αρδ το ανέφεραν αυτό;
Αυτός είναι πολύ άνιωθος παίκτης.
flessanto (27-10-22), Nikolaos_Kokkinos (27-10-22)
Δυστυχως γιατι σε ανοιξα εγω αλλα δεν... τυπικος υπερφιαλος ισπανος παικτης... και οση μπαλα τελικα κ να υποτιθετε οτι ξερεις, το ΚΟΥΛΑΔΙ σου ΔΕΝ ξερεις να το βαλεις ρε φιλε.. δεν...
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
flessanto (27-10-22)
estai (27-10-22)
chainsaw (28-10-22)
estai (27-10-22)
flessanto (29-10-22)
Χανεται ο παικτης μεσα στο γηπεδο. Ειναι υπερβολικα αργος και αδυναμος σωματικα.
Εχει το κλασικο προβλημα. Ανευρος για 8αρι, αργος για 10αρι και επιθετικος.
flessanto (29-10-22)
Δεν είναι αυτό που μπορεί ακριβώς, αλλά δεν θα κάνει και θαύματα όταν προσαρμοστεί.
flessanto (29-10-22)
Bookmarks