Απόλαυση να τονε βλέπεις να την χαϊδεύει. Θέλει βοήθειες, σήμερα ήταν πολύ μόνος.
οαση ο τυπος να υπηρχε και καποιος να του δωσει σωστα την γαμημενη τη μπαλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απόλαυση να τονε βλέπεις να την χαϊδεύει. Θέλει βοήθειες, σήμερα ήταν πολύ μόνος.
Ε πώς ήταν μόνος του, δεν είχε τον Κούντε δίπλα του να κεντάει?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πρέπει κάποιος να του πει ότι εδώ είμαστε άντρε αυτοδημιούργητοι και όποιος θέλει βοήθειες να γίνει βάζελος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοντοπούτανος γαμιάς ισπανός που ξέρει να χαϊδεύει το τόπι με αποτελεσματικότητα και όχι μόνο τσαλιμάκια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
green street hooligans
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
drizzt (09-09-22)
Για εξτρέμ, ούτε απ' έξω.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-09-22)
Το μόνο σοβαρό κουσούρι που έχει είναι ότι περιμένει η μπάλα να έρθει πάνω του και δεν κάνει κίνηση προς αυτήν.
Μπορεί αυτό να πειράζει και τον Μίτσελ, αλλά θα το δούμε στην πορεία, τί σειρά θα πάρει στην ιεραρχία.
Ο Μπιελ δεν είναι δεκάρι τύπου Φορτούνη,δεύτερος επιθετικός είναι το παιδί.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
θα θελα να τον δω και μπροστα ελευθερο πισω απο επιθετικο ή και μονο του τελειως αλλα θα πρεπει καπως να παρει την μπαλα
—John Lennon
Οπότε, έχετε δώσει και την απάντηση πώς παίζεται το 4-4-2 και γιατί ο γκαστρωμένος μου ανέβαζε την πίεση όταν το έπαιζε έτσι, ή όταν κάποιοι βρίσκατε θετικά στοιχεία στην συνύπαρξη του Ελ Αραμπί με οποιοδήποτε σανίδι είχαμε εύκαιρο στην αποστολή.
Οι όλες αναλύσεις μου θυμίζουν τα γραφικά του Ευαγγελάτου αλά playstation.
Δεν είναι ανάγκη να παίξει δεκαρι. Ανετα παίζει δεξιά. Δε νομίζω να ξαναδούμε Βρουσάι
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μη πας και στοίχημα...
drizzt (04-10-22)
καλος παικτης στην χειροτερη φαση της ομαδας.απο ενα σημειο και μετα τον πηρε και αυτον η κατω βολτα οπως ηταν φυσικο.ασε που επαιζε αναρχα μαζι με ολη την ομαδα.
νομιζω δεν κανει τοσο για δεκαρι. περισσοτερο για κρυφος φορ μου κανει.
Fuck no politica
πολυ καλος παιχτης αλλα νομιζω θελει να παρει την μπαλα πιο κοντα στην περιοχη.
—John Lennon
Gtakis (07-10-22)
Όταν παίξει και στη θέση του και κάνει λιγότερα διαγώνια τρεξίματα, θα έχει και δυνάμεις να τελειώνει σωστά μία φάση...
drizzt (07-10-22)
Bookmarks