Κάποιοι έλεγαν ότι δεν τραβάνε και κάτι γκιλιερμε, Έσε κλπ
Στο γήπεδο στα επίσημα κρίνονται οι παίκτες. Και στις προπονήσεις από τον αρμόδιο.
Κάποιοι έλεγαν ότι δεν τραβάνε και κάτι γκιλιερμε, Έσε κλπ
Στο γήπεδο στα επίσημα κρίνονται οι παίκτες. Και στις προπονήσεις από τον αρμόδιο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καθαρό 6αρι θέλουμε για εμενα. Όχι 6αρο8αρι. Καθαρό 6αρι να είναι και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Απλά νομίζω για εκεί πήρε τον Γκαρσία και τον σταμενιτς. (το αν κάνουν ή όχι είναι άλλο θέμα). Απλά δεν ξέρω αν θέλει τέτοιο παίκτη ο κόουτς ή θέλει 8αρι που να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε έναν ψηλό εκεί πάντως.
Αν φύγει ο ντοη πάντως θα πάρει και 6αρι έτσι κι αλλιώς νομίζω.
Εγώ έχω πει. θέλουμε 5 παίκτες. Δεν βγαινει ούτε αριθμητικά έτσι αλλιώς.
Ένα στόπερ, ένα αρ. Μπακ, ένα εξτρεμ (ποντενσε), και 2 χαφ. Ο ένας να είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και ο άλλος να σκοράρει και να έχει καλή κάθετη.
Αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι οι αποστολοπουλος, παπακανελος, ντοη, κουτσιδης (ή αμπι) δεν θα μείνουν. Ο κόουτς ζήτησε 23- 24 παίκτες γηπέδου.
Έχουμε κοστινια, Ροντινει, Ορτέγκα, Ρετσο, πιρολα, αμπι, μπιανκον, σύνολο 7
Σταμενιτς, Γκαρσία, χεσε, τσικινιο, μπακουλα, μουζακιτη, σύνολο 6
Βελντε, μασουρα, Μάρτινς, γιαρεμπτσουκ, Ελ καβλι, Κωστούλας σύνολο 6.
Όλοι μαζί 19. Σίγουρα θα πάρει 4 λοιπόν αν φύγουν όντως αυτοί που λέω. Ελπίζω να πάρει 5.
Du3lisT (16-08-24)
Αυτός εδώ λέει έστειλε τον μάνατζερ στη Σαραγόσα και συμφώνησε για μεταγραφή χωρίς να ρωτήσει την ομάδα. Όταν τους το είπε, του έριξαν άκυρο γιατί δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά η Σαραγόσα τέτοια μεταγραφή. Και του είπαν ότι υπάρχει πρόταση δανεισμού από Σάρλοτ και είπε αμέσως ναι. Ο πιο yolo παίκτης που υπάρχει, ακόμη κι ο Νειμάρ παίζει να είναι πιο σοβαρός.
panahs7 (16-08-24)
drizzt (16-08-24)
Όποτε έφυγε για Καρλότα;
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τον ανακοίνωσαν, άρα θα πάει.
Φαν φακτ. Πριν 4-5 μέρες η Σάρλοτ ήταν κοντά στη μεταγραφή του Στενγκς από τη Φέγιενορντ (αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός και αυτός). Πήγε εκεί ο Στενγκς, είδε την πόλη, το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις και είπε ευχαριστώ πολύ, με κάνατε να συνειδητοποιήσω πόσο τέλεια είμαι στη Φέγενορντ. Οι Αμερικανοί από την άλλη βέβαια, λένε οτι βρήκανε κάτι στα ιατρικά που τους έκανε να θέλουν άλλους όρους στην πληρωμή του ποσού.
Υποθέτω ότι ο Μπίελ ήταν μια εναλλακτική της τελευταίας στιγμής γι' αυτούς.
Μην πάει και αυτός για κανένα Τορόντο, όμως μετά, ε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με μεταγραφή έφυγε ή δανεικός πάλι;
drizzt (16-08-24)
Το Τορόντο, που σας έλεγα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποσα χρόνια θα βολοδέρνεται
Bookmarks