Ποιος να παιξει μπαλα ρε αυτος ο πουρες? Πιο αμπαλο,.αναιμικο, ανουσιο παιχτη δεν εχω ξαναδει
Τουρίστα Πεπ, παίξε μπάλα φέτος ρε μαλακισμένο να καυλώσει το λιμάνι.
Ποιος να παιξει μπαλα ρε αυτος ο πουρες? Πιο αμπαλο,.αναιμικο, ανουσιο παιχτη δεν εχω ξαναδει
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Πιο πιθανό να ρίξει ο Τρύφων Σαμαράς την Σακίρα τώρα που είναι ελεύθερη, παρά να παίξει μπάλα αυτός ο λουκουμάς.
Nikolaos_Kokkinos (18-07-24)
Εγώ προβλέπω ομαδική κωλοτούμπα για τον συγκεκριμένο φέτος,με οτι ρίσκο εμπεριέχει αυτή μου η τοποθέτηση να δεχθώ λιντσάρισμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Ο τύπος δεν ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου. Μπαλα ξέρει αλλά ο μεντι έχει δείξει ότι ζητάει συγκεκριμένα πράγματα
Nikolaos_Kokkinos (18-07-24)
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Ανακρίβειες: Ο περσινός Μπίελ δεν έβρισκε την εστία αφύλακτη ούτε αν τον ξέχναγες και τον κλείδωνες μέσα στο γήπεδο μετά από παιχνίδι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (24-07-24)
Nikolaos_Kokkinos (24-07-24)
Ενώ, με την άλλη, που σου άρεσε, ψήθηκες ότι το κέντρο προετοιμασίας έχει γραμμές του τραίνου και σταθμό μέσα και τους παίκτες τους πηγαίνουν σε βαγόνια...
Ο πιλότος ήθελε να τους κάνουν διαβολοβδομαδα σε στρατόπεδο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Παπάζογλου στην ΕΡΑ είπε ότι η Σοσιεδάδ τον ζήτησε δανεικό και αρνηθήκαμε.
Μήπως η Σαραγόσα; Γιατί, όσο να 'ναι, ή Σοσιεδάδ από βοηθητικό προσωπικό, δεν βλέπω να έχει ανάγκη...
Το ευχάριστο νέο της ημέρας, φεύγει το Ισπανό βόιδι. Ευτυχώς αυτό δείχνει ότι θα πάρουμε παίκτη εκεί. Δόξα τω Θεώ
Ο Σταμενιτς 6αρι δεν είναι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks