ο Μπιελ ειναι να ερχεται τρειλερ και να σουταρει με την μια η με μια κινηση το πολυ να σουταρει οταν παιρνει μπαλα. οσο μενει στα ποδια του τοσο πιο πιθανο ειναι να κανει μαλακια.
ο Μπιελ ειναι να ερχεται τρειλερ και να σουταρει με την μια η με μια κινηση το πολυ να σουταρει οταν παιρνει μπαλα. οσο μενει στα ποδια του τοσο πιο πιθανο ειναι να κανει μαλακια.
Fuck no politica
voskos_7 (18-09-23)
Ο μπιελ δεν είναι με τίποτα καλύτερος του μασουρα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίδιοι είναι, με διαφορετικά θετικά και αρνητικά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ε, γιατί νομίζετε λέμε ότι το ΦΠΑ στην Ελλάδα δεν έχει καμία δουλειά στο 24%;
flessanto (20-09-23)
δεν ημουν βεβαιος μεχρι και σημερα,αλλα θα πρεπει να παραδεχθω οτι δεν κανει το παιδι για μεγαλα ματς ειναι εξαφανισμενος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ποτέ ξανα χαφ σε δυσκολο ματς. Μονο σαν αλλαγη του Μασουρα.
voskos_7 (22-09-23)
Αυτή η αγωνία, να τον στριμώξουμε στην εντεκάδα μαζί με τον Μασούρα...
Αν με ρωτούσαν αν έπαιξε σήμερα ή όχι και μου έλεγαν να ποντάρω τα λεφτά μου στην απάντηση, θα δίσταζα.
Πουλο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μια χαρά τον είδα τον Μπίελ, ο Καμαρά ας πούμε μου φάνηκε πολύ χειρότερος όσον αφορά στις απαιτήσεις του χθεσινού παιχνιδιού.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλές ενέργειες είχε με την μπάλα χθες, καλύτερα να έμενε μέσα και να έβγαινε ο Μασούρας στο ημίχρονο.
Γελανε και οι πετρες μαζι του
Γελαει το παρδαλο κατσικι
Η απατη της 10ετιας
giovanni#10 (28-09-23)
η θεση του ειναι κρυφος φορ σαν τον μασουρα. μπορει να χασει το ευκολο γκολ(οπως και ο μασουρας) και να σου βαλει το δυσκολο με καποιο σουτ εκει που δεν το περιμενεις. δεν ντριπλαρει ουτε με joystick στο ενας με εναν(οπως και ο μασουρας) και ειναι παικτης που θα πρεπει να εκτελεσει με την μια.(οπως και ο μασουρας). περιεργος παικτης. σε διαθεση καποιες φορες ειναι λες και εχει καταθλιψη ή να ειναι προβληματισμενος.
Fuck no politica
chainsaw (28-09-23)
Εξτρεμ, δεκαρι, φορ, ψευτοεννιαρι... οπου και να παιξει, το ιδιο μαλακας παραμενει.
Δε φταιει η θεση που δεν τριπλαρει, δεν τρεχει, εχει μονο το σουτ στο μυαλο του.
Κοινως, σπαει αρχιδια, βαρεθηκα να τον βλεπω.
Garret (28-09-23), Nikolaos_Kokkinos (28-09-23)
Στο χτεσινό πάντως μια χαρά ασιστ έβγαλε στον Γιόβετιτς. Φέτος μαζί με προκριματικά έχουμε και λέμε: 561 λεπτά σε 11 παιχνίδια, 2 γκολ, 3 ασιστ. Άσχημα δεν είναι έχουν περάσει πολλοί περισσότεροι με λιγότερη προσφορά που τόσο δεν κράχτηκαν ποτέ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (28-09-23)
2 ασιστ εχει, νομιζω. Και εξακολουθει να σπαει μπαλες.
Απατεωνακος ειναι.
Τους άχρηστους τους αισθάνομαι, τους αισθάνεστε κι εσείς. Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να κρίνεις έναν παίκτη, να δεις αν είναι μπάζο. Στον Ολυμπιακό θέλουμε τουλάχιστον τρία χρόνια για να καταλήξουμε πως ο Ρέαμπτσιουκ δεν κάνει, όπως και ο Μπιελ. Τι σκατά περιμένουν, να τους έρθει η επιφοίτηση; Κι εμένα αν με βάλουν φέτος που η ομάδα βάζει τεσσάρες και κάνει δέκα φάσεις, δυο γκολ θα τα καρφώσω αν παίξω σε 11 αγώνες και το λέω σοβαρά. Ουστ κοπρίτη.
Δεν έβγαλε τιποτα και δε θα πρεπε να χρεωθει ασσιστ αυτο καν. Επειδη αργησε και εκανε μαλακια και τον εκλεισαν, αναγκαστηκε να την πασαρει παλι στον Γιοβετιτς ο οποιος ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΑΡΑ ( οπως και το κοντρολ απ το διωξιμο Φρέιρε και η τρομερή πάσα στον Μπίελ ) και το κάρφωσε.
Bookmarks