chainsaw (04-08-22), giovanni#10 (04-08-22), panahs7 (04-08-22)
Εδω θα τα λεμε για την διοργανωση που θα κατακτησουμε εμεις ή καποια αλλη ελληνικη ομαδα φετος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (04-08-22), giovanni#10 (04-08-22), panahs7 (04-08-22)
Την αλλη Πεμπτη θα ξεκινησουμε να ακουμε οτι παμε τελικο Κονφερενς.
panahs7 (04-08-22)
giovanni#10 (04-08-22)
Δεν περνάει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η ζελα ισως και να περασει. Απο την κληρωση των play off φανηκε ηδη ποση απ' την κλασικη του κωλοφαρδια θα τον ακολουθησει και φετος.
Ο Ρουλης δεν περναει με τιποτα ομιλους.
Ο παοκ ειναι σιγουρα στους ομιλους,oh wait...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
giovanni#10 (04-08-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (04-08-22)
μακαρι να περασουν ολοι αλλα δυσκολο προβλεπω μια ομαδα μονο![]()
—John Lennon
Δυο αρπαζει ο πρεσβης. Μονοι μας θα ειμαστε στους ομιλους, αν παμε κι εμεις δλδ.
ακραια η δευτερη κιτρινη του βαζελου.
—John Lennon
Ερχομαστε!!
chainsaw (04-08-22), john syggel (04-08-22)
We are coming!11!!
—John Lennon
αν χάσουμε πέφτουμε εδώ ή πάλι δίνουμε αγώνα?
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
To "2".
pirateeeeeee (05-08-22)
chainsaw (05-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-08-22)
εγώ βλέπω την ομάδα σε πολύ άθλια κατάσταση. Λες και δεν υπάρχει άνθρωπος στου Ρέντη, δεν θα μου φανεί περίεργο να χάσουμε και αυτό
δεν γίνεται να διώχνεις τον προπονητή σου στους πρώτους αγώνες
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
Μυστικό από πολύ μέσα και μην πείτε ότι το διαβάσατε από εμένα, αλλά ούτε με τον ίδιο προπονητή θα πέρναγες, αν δεν ήταν να περάσεις.
Εγώ έχω μπερδευτεί.Φέτος θα πάμε τελικό γιουροπα η κονφεράνς?
Η Γουέστ Χαμ νικήτρια του φετινού Κόνφερενς.
Bookmarks