Δεν κάνουμε εξυπηρέτηση και όχι μόνο σε εσένα - χαλάρωσε την πέτσα σου: Και διαγραφή ποστ γίνεται.
Δύο μέρες υστερία είχες - δεν έγραφες γνώμη απλά. Γνώμη γράφει ο Δημήτρης, για παράδειγμα.
Και είμαι αυτός που σήμερα ήρθε και έγραψε τα αντίθετα, δεν κάνω την κότα. Χάλασα τον κόσμο λέγοντας την άποψή μου και έβριζα την ΠΑΕ, δεν θυμάμαι να τσακώθηκα με κανέναν. Η διαφορά με τους αρδ είναι ότι αυτοί επηρεάζουν την κοινή γνώμη, εγώ είμαι απλά ένας μαλάκας που γράφει σε ένα φόρουμ.
Και για να ξηγιόμαστε, γιατί δίνεις δικαιώματα σε όλους με αυτά που λες, όπου παραβιάζω τους κανονισμούς να μου ρίχνεις μπαν. Δυο μέτρα και σταθμά σε κανέναν, δεν θέλω καμιά ιδιαίτερη μεταχείριση.
Δεν κάνουμε εξυπηρέτηση και όχι μόνο σε εσένα - χαλάρωσε την πέτσα σου: Και διαγραφή ποστ γίνεται.
Δύο μέρες υστερία είχες - δεν έγραφες γνώμη απλά. Γνώμη γράφει ο Δημήτρης, για παράδειγμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
(Σερνεται μπαν, εγω παω να κρυφτω κατω απο τη σκαλα)
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα σε βρω, πάλι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πηγαινει Φεγενορντ. Καλη κινηση, θα ταιριαξει το στυλ του στην Ολλανδια. I hate it.
chainsaw (01-09-24)
Καργιολης από τους λίγους.
mick7 (01-09-24)
Το παιδί είναι βλαμμένο εντελώς.
mick7 (01-09-24)
Αυτός έχασε (έναν ευρωπαϊκό τίτλο)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στα τσακιδια Κινέζο
mick7 (01-09-24)
Bookmarks