Du3lisT (04-09-23), Faithful (04-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-23)
Εχει πουλι ρε αυτος για να μας κατουρησει ? Με το φυστικακι του θα νομιζουμε οτι ψιχαλιζει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Du3lisT (04-09-23), Faithful (04-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-23)
Σπισιστικά, ρατσιστικά και αστεία με ανατομικές ιδιαιτερότητες, καλό είναι να αποφεύγονται για τους ανθρώπους. Εδώ, αν θίγεται κανένας, να απευθυνθεί στους οικολόγους, ή σε όποιον θεωρεί εαυτόν υπεύθυνο για την προστασία της φήμης των αστικών λυμάτων.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τί να κλάσει και ο Προκόπης, μπροστά στο Σεμέδο ρε; Αυτός για το περισσότερο που είναι ικανός, είναι να χακάρει λογαριασμό αλλουνού για να βρει καμία φωτογραφία να στείλει... και θα παραδοθεί και μόνος του σε καμία εβδομάδα...
flessanto (04-09-23), Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Οπότε τώρα όποιος θέλει να φύγει, απλά τα κάνει ώπα και φεύγει. Ούτε τιμωρίες και θα σε κάνω ντα, ούτε τίποτα. Και θα πάει και στην κορυφαία διοργάνωση να παίξει. Μιλάμε για κάτεργα τώρα, ορυχείο, όχι μαλακίες. Δεν παίζουμε εμείς μ' αυτά.
Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Πόσα λεφτά έδωσαν οι άλλοι, ξέρουμε;
μαλακια που τον δινουν στο αστερα. μεγαλη μαλακια. οι κλασσικοι εγωισμοι του χοντρου.
και αυτα για το οτι θα το εκαναν και αλλοι αν τον δεχοντουσαν πισω ειναι μαλακιες. κανεις δεν θα το τολμουσε.
εφοσον μεταμελησε και ηθελε να γυρισει πισω ας του εριχναν ενα βαρυ προστιμο και μια κατσαδα και να τον αφηναν φετος να παιξει.
δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτεροι θα ημασταν με ενα χουανγκ στο κεντρο με την φετινη ομαδα που φτιαχνουμε.και ο ιδιος δεν θα το τραβαγε ολο μονος του.
του χρονου με καλες εμφανισεις θα τον πουλουσανε περισσοτερα λεφτα και σε καλυτερη ομαδα. το πιο πολυτιμο της περιουσιακο στοιχειο περσι το εδωσαν 5 στον ερυθρο αστερα.
μπραβο μαλακες.
hang your demons
flessanto (04-09-23)
εντωμεταξυ τα ρατσιστικα και σεξιστικα σχολια εχουν βαρεσει κοκκινο εδω μεσα.
hang your demons
drizzt (04-09-23), Nikolaos_Kokkinos (05-09-23)
Δεν έχει κλείσει ποτέ δεύτερη χρονιά κάπου για να ξέρουμε σίγουρα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-23), Nikolaos_Kokkinos (05-09-23), Paneas (04-09-23)
Καλή η πλάκα αλλά καλό θα ήταν να ακολουθούνται και οι κανόνες του forum:
8.8 Απαγορεύονται τα ρατσιστικά, φασιστικά, ξενοφοβικά, εθνικιστικά, αλλά και αντεθνικά σχόλια. Μισαλλόδοξες τοποθετήσεις περί φυλετικής υπεροχής, σεξιστικές αναφορές χωρίς την προηγούμενη αποδοχή των εμπλεκομένων, δογματισμός, καθώς και πολιτική προπαγάνδα που επιδιώκει την επιβολή και τον προσηλυτισμό, δε θα γίνονται ανεκτά
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (05-09-23)
«Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από όλους εσάς. Όλες οι κριτικές που έχω δεχθεί δεν είναι τίποτα αν σκεφτώ την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε την περασμένη σεζόν. Επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και το βοηθητικό επιτελείο. Χαίρομαι που βλέπω ότι κάνετε καλή δουλειά στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για να πάρετε πίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος και για την επιτυχία στο Europa League. Ευχαριστώ».
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Μλκ χουανκ αν δεν έκανες μαλακιες φέτος θα είχαμε ένα από τα πιο πλήρη ροστερ εβερ
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πα να γαμηθει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (05-09-23)
Bookmarks