Άμα τις πέταγε απέναντι, θα τονε παραδεχόμανε και εγώ.
Είναι και αυτό το πούστικο που έχουν και κάνουν πολύ καλά τους αθώους και τους αφελείς, αλλά τίποτα από όσα κατά λάθος κάνουν, ή καταλαβαίνουν δεν βγάζει χασούρα για αυτούς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχετε καταλαβει οτι εχουν κανει μαλακια με το συμβολαιο του ετσι? Η εξακολουθειτε κ πιστευετε οτι ειναι διπολικος ο κορεατης?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σημερα το εγραψε κι ο Νικοβλακοπουλος, σαν να μην τρεχει τιποτα:
1+2 ηταν το συμβολαιο του Κορεατη. Τι +2 ηταν αυτο ομως, δε νομιζω οτι θα μαθουμε ποτέ.
Nikolaos_Kokkinos (13-08-23)
Αρα τι "μεχρι τελους" θα τον παμε και τι "θα του καρφωσουμε στον τοιχο"? Ποια ειναι τελικα τα "κωλοπαιδα" κ οι αντιεπαγγελματιες και ποιοι οι ψευτες και οι λωποδυτες?
Μιλαμε καθε μερα και πιο κατω, δεν εχει πατο αυτο το απιθανο συναφι που διοικει.
Κοιτα εκλογη ανθρωπου που βρηκαν να αποδομησουν κ καλα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
And the story goes on...
![]()
Nikolaos_Kokkinos (14-08-23)
drizzt (13-08-23), Nikolaos_Kokkinos (14-08-23)
Βεβαιως κ δεν το ξερω με βαση το δεδικασμενο το παω, αλλα απο την αλλη κ γιατι να κανουν την ανατροπη τωρα? Ουτε αυτο το ξερουμε.
Ποιό δεδικασμένο;;;
Από την αλλαγή του γραφείου;;;
Ο παίκτης δεν τους έχει στα σοσιαλ σαν εκπροσώπους του. Έχει μόνο το κορεάτικο γραφείο. Απ' την άλλη, στο transfermarkt, η Base εξακολουθεί να είναι το γραφείο που τον εκπροσωπεί στην Ευρώπη κι επίσης δείχνει οτι το συμβόλαιο του με μας λήγει το 2025.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Χουάνγκ τώρα...
Δίπλα στα Τζον ντιρ έπρεπε να είναι τώρα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (26-08-23)
θα μπορουσε να εχει παιξει ηδη 3 ευρωπαικους αγωνες να τον ειχε δει καμια ομαδα να τσιμπησει μεταγραφη.Κατσε κατ στην καλαματα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άμα είχε μυαλό με αυτά τα προσόντα σε μας θα ήταν; Αφού από τα πρώτα ματς που τον είδαμε ξέραμε ότι δεν είναι για μας εκτός και αν έχει θέμα. Ελπίζαμε ότι το θέμα δεν ήταν στο μυαλό αλλά φυσικής κατάστασης - τραυματισμοί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ ακόμα δεν έχω αποδεχτεί πλήρως ότι έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Το νιώθω σαν να με πρόδωσε κάποιος πολύ καλός μου φίλος, τόση εμπιστοσύνη είχε κερδίσει από μένα με τη συμπεριφορά του.
captain-cook (07-09-23), drizzt (27-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-08-23)
drizzt (27-08-23), Faithful (27-08-23), flessanto (27-08-23), Nikolaos_Kokkinos (27-08-23), panahs7 (27-08-23)
Bookmarks