flessanto (11-08-23)
Κι έχεις και τα χανούμια που είναι στον κόσμο τους και τον φαντάζονται ήδη να παίζει γι' αυτούς.
flessanto (11-08-23)
Το δικαιούνται - αυτοί τον είδαν πρώτοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (11-08-23)
επεσα απο τα σύννεφα τι γινεται ρε φιλε,δεν το περιμενα με τιποτα αυτο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (11-08-23)
Είναι σαν το πειθαρχικό του Ρεαμπτσιουκ, για το οποίο δε μάθαμε ποτέ λεπτομερειες; Ας αφήσουν τις μαλακιες επιτέλους.
Από κει και πέρα, ούτε ο πρώτος είναι που θέλει να φύγει απο μια ομαδα, ούτε ο τελευταίος. Ας φέρει καλη πρόταση όμως πρώτα...
Ρε πούστη μου και το είχα προαίσθημα, για αυτό ρώταγα χθες στο θέμα για την Γκενγκ αν έχω χάσει κάτι και γιατί δε παίζει.
Δε το συζητάμε ότι ο Θρύλος πάνω από όλους. Το πρόβλημα τώρα είναι πως θα αντικαταστήσουμε έναν τόσο σημαντικό παίκτη και με τις πενταροδεκάρες που δίνουμε αυτήν την μεταγραφική σεζον δεν βλέπω να βρίσκουμε κάποιον που ούτε να τον πλησιάζει.
chainsaw (11-08-23)
Παιδιά είναι παιχταράς δεν το συζητάμε. Δεν καταλαβαίνω πως αποφασίσαμε ότι φταίει πάλι ο σύλλογος όμως. Τέτοιες συμπεριφορές έχουμε δει πολλές φορές.
Είναι λογικό να μην νιώθει ωραία γτ είναι κορεατης και είναι άλλοι άνθρωποι αυτοί. Πέρυσι με τον άλλο κορεατης στην ομάδα ήταν αλλιώς.
Όπως και να έχει, ζήσαμε και όταν έφυγε ο Τουρε με τον ίδιο τρόπο, θα ζήσουμε και τώρα.
Ας φέρει μια καλή πρόταση και ας πάει στο καλό.
Από εκεί και πέρα, θέλαμε 6αρι, τώρα θέλουμε και 8αρι.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω πάντως ανάμεσα στον Χουανγκ και στην διοίκηση που έβγαλε κωλόπαιδο τον Ρεαμπτσιουκ και 2 μέρες μετά την δολοφονία του παιδιού στην Νέα Φιλαδέλφεια άφησε αυτό το πανί να κρέμεται σε κεντρική θύρα να το βλέπει όλη η Ελλάδα,μάλλον με τον Χουανγκ θα είμαι,μέχρι αποδείξεως αντιθέτου.
Λυπάμαι,αλλά όλο και λιγότερο με αντιπροσωπεύει αυτος ο Ολυμπιακός...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
berserker (11-08-23), chainsaw (11-08-23), drizzt (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23), redbaron (11-08-23)
Βάσει νεότερου ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ο Κορεάτης έχει πέσει σε μεγάλο φάουλ. Όσο για τον Μολδαβό που το έχουμε κάνει θέμα, δε βλέπω να τον χάλασε καθόλου η μεταγραφή. Στα σοσιαλ εμφανίζεται καταχαρουμενος, έχει πάρει περισσότερα απ' ότι έπαιρνε στον Ολυμπιακό και γενικά ευχαρίστησε την ομάδα όπως τον ευχαρίστησε και αυτή.
Από πού έχει προκύψει ότι τον βγάλαμε κουτσό και θέλαμε να τον διώξουμε, τη στιγμή που προπονητές και διοίκηση τον στήριζαν συνέχεια σε αντίθεση με τους οπαδούς που τον έβριζαν απ' το πρωι ως το βράδυ.
Να σοβαρευτούμε θα έλεγα.
Έχεις άλλους και άλλους που δε τους θέλεις και προσπαθείς να βρεις χρυσή τομή τόσο καιρό . Ο Βαγγέλης φταίει σε πολλά, όχι εδώ όμως
Ρε παιδιά ο ρεαμπτσουκ που κολλάει; με αυτόν έγινε θέμα πολύ απλά για να κάνει ο Ολυμπιακός ξεκάθαρο στους μάνατζερ. Ότι δεν θα ανεχθεινξανα να μιλάνε με ομάδες χωρίς να τον έχουν ενημερώσει.
Ούτε τον κυνήγησαν ούτε τπτ.
Αυτός εδώ, φαίνεται ότι έχει κάνει μεγάλη μαλακια. Εδώ μιλάνε για δικηγόρους. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει έτσι η διοίκηση. Και ο χουανκ έχει μάνατζερ να διαψεύσει εξ άλλου.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί να δημιουργήσει τέτοιο σίριαλ η ομάδα ρε μάγκες; Μας ρώτησαν μήπως αν θα πουλήσουν Τσιμίκα, Ποντένσε κλπ; Προφανώς ήρθαν προτάσεις από καλά πρωταθλήματα κι ο παίκτης ψήθηκε να πάει, αλλά η ομάδα δεν ικανοποιήθηκε σε χρήματα.
Ο χρήστης Ινμπεομ Χουανγκ αισθάνεται Ουί Τζο Χουανγκ στην τοποθεσία Ρεντη. Το'χει το όνομα φαίνεται
chainsaw (11-08-23)
Σιγα τον παίχτη, που εδώ και ένα μήνα "ποναει η μέση του" . Λιποψυχος και αναιμικος.
Καλό πουλο εύχομαι
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (11-08-23)
Στην Κορέα (!) ο Χουάνγκ, «δίνει»β¦ 3 εκ. Ευρώ για να φύγει κι ο Ολυμπιακός του κόβει την μπάλα!
Τελικά τι Κορεάτης, τι Αφρικάνος, τι Ευρωπαίος. Όταν μπαίνουν τα λεφτά στη μέση στο ποδόσφαιρο, όλοι ίδιοι γίνονταιβ¦
β’ Ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ βρήκε να δημιουργήσει θέμα στον Ολυμπιακό την παραμονή του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας στη νέα σεζόν και δη ευρωπαϊκού, ζητώντας μεταγραφή και μάλιστα με τους δικούς του όρους, φτάνοντας στο σημείο να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα και να ταξιδέψει άρον άρον πίσω στην Κορέα, όπου και πλέον βρίσκεται!!!
β’ Ο διεθνής Κορεάτης, τον οποίο ο Ολυμπιακός πήρε πέρυσι τέτοιο καιρό από τα αζήτητα (μία μικρομεσαία ομάδα της Κορέας, την FC Σεούλ), ξαφνικά υποστήριξε ότι δεν ισχύει το τριετές συμβόλαιο του κι ότι έχει μονοετές και άρα είναι ελεύθερος! Βέβαια, πώς είναι δυνατόν να έχει μονοετές συμβόλαιο, άρα να λήγει 30 Ιουνίου, και να ισχυρίζεται ότι είναι ελεύθερος 40 ημέρες μετά, στις 9 Αυγούστου! Ειδικά όταν τον περασμένο μήνα ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση άδεια εργασίας στην χώρα μας για άλλα δύο χρόνια-αν δεν είχε ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου, γιατί να ζητάει άδεια εργασίας έως το καλοκαίρι του 2025;β¦
β’ Στη συνέχεια το γύρισε ο Χουάνγκ και είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον Ολυμπιακό, αρκεί ο σύλλογος να αποδεχθεί να του βάλει ρήτρα εξαγοράς μόλις 3 εκ. Ευρώ! Δηλαδή, να μπορεί μέσα στο καλοκαίρι να φέρει μόνο 3 εκ. Ευρώ και να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Κάτι που φυσικά ο Ολυμπιακός το αρνήθηκε. Όπως έχει αρνηθεί μέχρι τώρα όλες τις κρούσεις που του έχουν γίνει για τον Χουάνγκ, πολύ απλά γιατί δεν θέλει να τον πουλήσει, παρά μόνο αν πάρει 10-15 εκ. Ευρώ.
β’ Τέτοια λεφτά, όμως, καμία ομάδα δεν δίνει για τον Χουάνγκ και προφανώς ο νέος εκπρόσωπος του παίκτη, ένας Τούρκος δικηγόρος, αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον του Κορεάτη, κατεύθυναν τον 27χρονο άσο προς τις εξελίξεις που αποκαλύφθηκαν χθες βράδυ. Με τον Χουάνγκ πλέον να έχει ξεκόψει από την εταιρία μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, την γνωστή Base.
β’ Είναι προφανές ότι παρότι ο ίδιος ο Χουάνγκ λέει στον Ολυμπιακό ότι αυτή την στιγμή δεν έχει κάποια πρόταση, κάποια ομάδα από το εξωτερικό βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό και θέλει να τον πάρει τον Κορεάτη μέσο είτε ως ελεύθερο, είτε μπιρ παρά με 3 εκ. Ευρώ, δίνοντας στον ίδιο ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από τις 900 χιλ. Ευρώ που παίρνει εδώ, συν προμήθεια για τους νέους εκπροσώπους του κλπ, κλπ. Με τον Ολυμπιακό, όμως, να έχει «τρελαθεί» από αυτή την ανταρσία, να στέλνει το θέμα στους δικηγόρους και να εμφανίζεται αδιάλλακτος ως προς το ότι δεν πρόκειται να τον δώσει πουθενά και ότι δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Για την ακρίβεια η ατάκα είναι, «θα του κόψουμε την μπάλα»!
β’ Να θυμίσω ότι σε όλη την προετοιμασία ο Χουάνγκ παραπονούνταν για ενοχλήσεις στην πλάτη, δεν προπονούνταν και έπαιξε μόλις σε ένα φιλικό...
β’ Και ότι ο Ολυμπιακός σπεύδει και κλείνει τον 22χρονο Αργεντίνο Έζε η, Χέτσε η, όπως τέλος πάντων λέγεται αυτός ο πολύ καλός αμυντικός μέσος της Ουρακάν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Α καλα.....
Το δελτίο στον τοίχο και ας περιμένει 2 χρόνια να παίξει μπαλα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23)
Εντάξει. Ποια 3 μυρια; Αστεία χρήματα. Ουτε ο Κουκουρουκου δεν έφευγε με τόσα που λέει ο λόγος.
Ο Εζε πως ακριβώς προορίζεται για διάδοχος του Χουανγκ; Αμυντικο χαφ είναι λένε. Χρειαζόμαστε πιο μπαλαδορο παικτη που να μπορεί να καλύψει το 8/10
flessanto (11-08-23)
Bookmarks