flessanto (19-09-22)
Βλέπω και ξαναβλέπω την no look πάσα του και δεν την χορταίνω. Και μετά θυμάμαι ότι πήγε στα σκουπίδια αυτό το έργο τέχνης.
flessanto (19-09-22)
ο τυπος ειναι οαση. και φανταζομαι οτι αν ανεβει ολη η ομαδα θα τον βοηθησει και αυτον να πιανουν τοπο περισσοτερο οι εμνευσεις του και να μην ειναι σαν την καλαμια στο καμπο.
hang your demons
Όχι και τελείως - τουλάχιστον το έγραψε στην μόνη σωστή κίνηση που έχει κάνει ο Μασούρας από την αρχή μέχρι το τέλος της φάσης ίσως σε όλες του τις συμμετοχές μέχρι τώρα.
Φαντάσου να πήγαινε τώρα αυτή η πάσα στον Προκόπη ΙΙ ή στο Μουγέρ Καλλιέντε, γιατί σε κάτι τέτοιους καταλήγουν συνήθως...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το ποδοσφαιρικό ανέκδοτο που έχει τίτλο "Αμερικανός εξτρέμ".
A το εξτρεμ λες απο το Μαϊάμι.
θα ερθει ο Μιτσελ τωρα και θα τον κανει Miami Vice.
hang your demons
flessanto (19-09-22)
Αν και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ότι είναι ο πλέον πιθανός, γιατί κυρίως δεν έχει ούτε αυτοεκτίμηση ούτε αξιοπρέπεια, προπονητικά, πόσο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αποφύγουμε;;;
παλι ενοχλησεις ο χουανγκ
ERNESTO VALVERDE!!!!
Να πα να γαμηθει δεν παίζει το μαλακιστηρι λόγω Μουντιάλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (06-10-22)
Αυτοί παίζουν μπάλα όπως παίρνουν μέρος στις ταινίες ανηλίκων. Αν αρχίζουν να αναστενάζουν, του δίνουν και καταλαβαίνει.
Δεν μου φαίνεται ότι χτυπάει τόσο συχνά, όσο ότι είναι χέστης.
Συμφωνω. Δεν τον κοβω για λουφαδορο. Οι εργαζομενοι απο χωρες σαν την Κορεα εχουν υψηλο δεικτη ευθυξιας και τα δινουν ολα στη δουλεια τους. Μαλλον ειναι οντως επιρρεπης σε τραυματισμους και αισθανεται ενοχλησεις παλι.
Γίνεσαι ρατσιστής με τους Νότιο Κορεάτες...
Κι εγω λεω οτι τον προφυλαξε ο κοουτς για τον Οφη.Αλλαξτε μου γνωμη.
Faithful (07-10-22)
Σήμερα λίγο καλύτερα από τις τελευταίες του εμφανίσεις...
Με Χαμες και Μπιελ μεσα,κι ολο το παιχνιδι το εκανε αυτος.Πρεπει να περασε η μπαλα απ'τα ποδια του καμμια 500αρια φορες..Γαμα τους ολους,μωρη κιτρινη αρρωστια!
Πολύ καλός παίκτης, μου θυμίζει Μόντριτς, αλλά πρέπει να καταλάβει πως κάποιοι συμπαίκτες του, όπως ο συμπατριώτης του που δεν είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι για να παίρνουν πάσα έξω από την περιοχή μας.
Παιχταράς. Μετά το 70 όμως έσκασε.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά πράγματα στο γιατί παίξαμε ποδόσφαιρο χτες. Πρώτο παιχνίδι του ομίλου που ήταν βασικός.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
zionikos (29-10-22)
Έβαλα στοίχημα πως θα βάλεις 1 γκολ σήμερα. Εσύ βάλε 2 και κάνε με να πληρώσω.
Bookmarks