전 세계 최고의 팀에 오신 것을 환영합니다. 나는 당신이 우리 클럽에 용의 불을 가져오기를 바랍니다.
Διπλό.
전 세계 최고의 팀에 오신 것을 환영합니다. 나는 당신이 우리 클럽에 용의 불을 가져오기를 바랍니다.
Αερικό7 (01-08-22)
Μαρτυριάρη![]()
panahs7 (01-08-22)
Σοβαρευτείτε. Επειδή είναι Ασιάτης, δεν παύει να είναι ρατσιστικές και στερεοτυπικές οι αναφορές...
ΑΝ ήξερε τί γράφαμε για αυτόν, θα μας έβλεπε με 1/4 μάτι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να δουμε αν θα ειναι Επιζων απο το παιχνιδι του καλαμαριου
drizzt (16-08-22), john syggel (16-08-22), panahs7 (16-08-22), voskos_7 (16-08-22)
Δεν θέλω ρατσιστικές - στεροτυπικές αναρτήσεις στο θέμα του Προκόπη, θα σας σκίσω και θα σας βλέπει ολόκληρους...
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Δες λίγο την παρουσίαση... Άσε την κατακλείδα της επισήμανσης...
Εγώ είμαι, μην ακούτε διάφορα ότι με έχουν απαγάγει Ανδρομέδιοι - Αστρόστολοι...
Πολύ ωραίος παίκτης παιδιά! Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που πήρε την μπάλα. Εξαιρετικές κάθετες πάσες, ντριμπλάρει, βλέπει το γκολ, πιέζει, κάνει τα πάντα! Ο αγαπημένος μου παίκτης. Τέτοιους θέλουμε Βαγγέλη!!!
Κι όταν ήρθε τι λέγαμε για τους παικτες που φέρνει ο Βαγγελας??
Ωραίος ο Προκόπης, αλλά τον συγκρίνουμε και με τον Καμαρά...
Οι δηλώσεις του Χουάνγκ:
Για την αναγκαστική αλλαγή του:"Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ένιωσα ένα σφίξιμο. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω. Μπορούσα να παίξω περισσότερο, αλλά αν δεν είμαι στο 100% δεν θα είμαι χρήσιμος. Έτσι, είναι καλύτερα να έπαιζε ένας που είναι καλύτερα από εμένα. Δεν είναι τραυματισμός".
Kομπλε
Πόση διαφορά κάνει όταν ο παίκτης έχει καλή πρώτη επαφή; Τόση.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
"Ηταν καλυτερα να παιξει καποιος που θα ηταν καλυτερα απο μενα και δε λεγεται Αγκιμπου".
drizzt (18-08-22), Faithful (19-08-22), john syggel (19-08-22), Josimar (19-08-22), zionikos (19-08-22)
Bookmarks