Ασύγκριτα - μη σου πω πως και ο ίδιος, δεν έβλεπε την ώρα να μείνει στο Βελιγράδι...
Ασύγκριτα - μη σου πω πως και ο ίδιος, δεν έβλεπε την ώρα να μείνει στο Βελιγράδι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (07-09-23)
Αφου το ειπε ο Μαριν, γιναμε!!
Του χρονου που θα πατησει παλι σε αυτο το +1 και θα θελει να φυγει, θα δουμε και το επιπεδο του Αστερα.
flessanto (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23), voskos_7 (17-09-23)
Το αρχιδάκι του χρόνου μακάρι να παίζει στην Τσουκαρίτσκι.
Στο Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας να παίζει.
Εντάξει, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάρεις την θέση του Κάνιας...
Χουάνγκ για Ολυμπιακό: "Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να πω αυτή την ιστορία με χαμόγελο όταν αποσυρθώ"
Εντάξει το παιδί είναι βλαμμένο τελικά. Αυτά που ξεχώρισα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Ένιωσα ότι η ατομική άσκηση από μόνη της δεν ήταν αρκετή. Σε ορισμένα μέρη στην Ευρώπη, τα πρωταθλήματα είχαν ήδη ξεκινήσει, οπότε χρειαζόταν προπόνηση όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πραγματικό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να νοικιάσω μια μεγάλη παιδική χαρά στη μητροπολιτική περιοχή. Ευτυχώς, μπορέσαμε να νοικιάσουμε μια παιδική χαρά στο Ασάν στην επαρχία νότια του Τσαντσεόνγκ. Η ομάδα μου απαρτιζόταν από φίλους από την ομάδα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων που τώρα ακολουθούν στη δική τους καριέρα.
Πριν το καταλάβουμε, η μεταγραφική περίοδος για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα έκλεινε σε τέσσερις ημέρες. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να μετακομίσουμε στην Ευρώπη. Τελικά, μιλούσαμε με τρεις συλλόγους. Οι διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τελικά, έφτασε η προθεσμία της μεταγραφικής αγοράς (1η Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη). Ένιωσα άγχος γιατί πίστευα ότι αν δεν ολοκλήρωνα τη μεταγραφή εντός εκείνης της ημέρας, δεν θα ερχόταν η μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα εντός της τρέχουσας χρονιάς.
Ενώ ήμουν με την εθνική ομάδα στο Κάρντιφ, επικοινώνησε μαζί μου ένας σύλλογος από το σερβικό πρωτάθλημα που ονομάζεται Ερυθρός Αστέρας. Στην πραγματικότητα, ο Αστέρας γνώριζε ήδη ότι είχα διαπραγματευτεί με συλλόγους από το Big 5 των πρωταθλημάτων. Όταν οι μεταγραφές σε αυτούς τους συλλόγους κατέρρευσαν, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Αντί να πω ότι ήταν μια απόφαση για την οποία δεν είχα άλλη επιλογή, θα ήθελα να το πω, θα πω ότι είναι ένας σύλλογος με κύρος στην Ανατολική Ευρώπη. Ένας σύλλογος που συμμετέχει στους ομίλους του UEFA Champions League και μάλιστα είχε κερδίσει τη διοργάνωση τη σεζόν 1990-91 προσέγγισε εμένα, ο οποίος ήμουν τόσο απελπισμένος. Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω ότι συγκινήθηκα από την κίνησή τους.
Χουανγκ, θα αποσυρθεις απο τη μπαλα πολυ πιο γρηγορα απ'οτι υπολογιζες.
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Δεν παει να γαμηθει κι αυτος...
Χαχαχαχαχα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με γκουγκλ έκαναν τη μετάφραση;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μαλλον, ειδικα αν τα ειχε γραψει στα κορεατικα χεσε μεσα, εχω ακουσει οτι ειναι απο τις πιο δυσκολες γλωσσες να μεταφραστουν. Λενε οτι ειναι πολυ πιο δυκολα απο τα Γιαπωνεζικα , με λεξεις κ εννοιες που δεν εχουν ομολογες στις ευρωπαικες διαλεκτους.
που να βγαλει ακρη το google δηλαδη πο υ ουτε τα αγγλικα δεν μπορει να μεταφρασει σωστα.
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Χάλασες τον κόσμο χωρίς λόγο και πολλά από αυτά που έγραφες, δεν ήταν μέσα στους κανονισμούς ακριβώς. Άλλο που κρατάμε δύο μέτρα και δύο σταθμά με αρκετούς που είναι γνωστοί και ξέρουμε το πνεύμα τους. Και το "ό,τι θέλω θα λέω", δεν είναι απάντηση για κάποιον που ζητάει λογαριασμό από τον Νικολακόπουλο και τον Γεωργακόπουλο. Να το αναγνωρίζεις και στους υπόλοιπους, αν θέλεις να σου αναγνωρίζεται.
Bookmarks