29 Ιουλίου 2022 είχε υπογράψει. 4 Αυγούστου έδωσε την λίστα για τα ματς με την Γκενκ ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβανομένου του Χουάνγκ.
Συνήθως σε τέτοιες διαμάχες πλέον δικαιώνονται οι παίκτες (σε όλα τα αθλήματα). Όπως και να 'χει, μας τελείωσε από την ομάδα και πιθανόν να ακολουθήσει και ο Καμαρά. Εκτός αν του λείψαμε και έχει το μυαλό του εδώ. Οπότε μάλλον θέλουμε τουλάχιστον και ένα καλό οκτάρι. Πάλι καλά που ήρθε και ο Αλεξανδρόπουλος και εγκλιματίζεται ήδη.
29 Ιουλίου 2022 είχε υπογράψει. 4 Αυγούστου έδωσε την λίστα για τα ματς με την Γκενκ ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβανομένου του Χουάνγκ.
Du3lisT (12-08-23)
Εγώ να ρωτήσω κάτι• τον Μαρτινεθ που είπε πως πήγε ο παίκτης και απλά του είπε ξαφνικά πως δε θα παίξει τον πιστεύουμε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κανείς μας, αλλά δεν είναι παράξενο να υπέγραψε και για κάποιες μέρες του Αυγουστου; Το πιο νορμάλ θα ήταν είναι να έληγε Ιούνιο, Ιούλιο για να κάνει προετοιμασία με την νέα του ομάδα.
Και πάλι μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε, αλλά μου φαίνονται περισσότερο παράλογα αυτά που ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη,
chainsaw (12-08-23)
Φαντάζομαι ο Κορδόν δεν τον άφησε στο σκοτάδι, αν υπήρχε θέμα με τον παίκτη, την ανανέωση κλπ. Από κει και πέρα όμως, όταν η πλευρά του παίκτη αποφάσισε να κάνει ότι έκανε δεν το αποκλείω να πήγε απλά και να του είπε φεύγω.
Τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα τις μάθουμε ποτέ. Οι δικοί μας θα λένε τα δικά τους και η απέναντι πλευρά το ίδιο.
Du3lisT (13-08-23)
Κι εγώ ρε σε δεν πιστεύω πως ο Κορδόν γνώριζε πως υπήρχε θέμα και άφησε τον άλλον να μην ξέρει και να δηλώνει κιόλας ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί.
Οπότε όπως και να το δεις το θέμα, δυστυχώς, αυτή δεν είναι συμπεριφορά που εγώ περίμενα από αυτόν τον παίκτη.
Και όλα τα δίκια να έχει ο παίκτης, για μένα τα χάνει με τέτοια άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Αν η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, εγώ βλέπω να βρήκε πολύ καλό συμβόλαιο αλλά να προσπάθησε να φύγει με ψίχουλα. Υπήρχε μάλλον μεγάλη απόσταση με το τι θα θέλαμε εμείς ως ποσό, και το τράβηξαν στα άκρα καθώς πλέον οι παίκτες όπως έχουμε δει επανειλημμένα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη σχετικά με συμβόλαια και μετακινήσεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η λογική λέει ότι υπάρχει κάποιο νομικό παραθυράκι όσο αφορά το συμβόλαιο του με την ρουμπίν. Εκεί πατησε και θέλει να φύγει ως ελεύθερος για να πάει κάπου να πάρει μπόλικο χρήμα.
Έτσι εξηγείται και η αλλαγή γραφείου μάνατζερ μιας και οι προηγούμενοι δεν θα ρίσκαραν τη φήμη τους για κάποια λίγα εκατομμύρια μεταγραφή.
Προσωπικά βλέπω έναν μαλακά Ασιάτη που όπως όλοι οι Ασιάτες νοιάζονται μόνο για το χρήμα και μας γαμαει όλο τον προγραμματισμό.
Στο καλό και αυτός και η μάνα του.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (13-08-23), voskos_7 (13-08-23)
Ξέρεις τη μάνα του;;;
Ναι, μοιάζει πολύ με τον Χουάνγκ.
Δηλαδή εκεί, οι μάνες είναι τόσο σίγουρες ότι είναι δικά τους τα παιδιά που μεγαλώνουν;;;
flessanto (13-08-23)
Εσύ που ξέρεις τον χουανκ από που τον ξέρεις ρε Παναγή και αποφάσισες ότι αποκλείεται να το έκανε κάτι τέτοιο;
γιατί εγώ με Κινέζους και Γιαπωνέζους στους συνεργάστηκα είδα το για ένα ευρώ πουλάνε και τον γιο τους. (όντως όχι κορεατες αλλά νομίζω είναι γενικά νοοτροπία τους όλων αυτών εκεί)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-08-23)
Δηλαδή τι έδειξε όλη τη χρονιά; έκανε ελεημοσύνες δεξιά και αριστερά και του έδιναν 2 εκατομμύρια και αυτός ήθελε μόνο 900 χιλ;
Απλά φαινόταν φουλ επαγγελματίας καμιά σχέση με το τωρινό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-08-23), panahs7 (13-08-23)
Bookmarks