Όλο αυτό ξεκινάει απο μια πλασματική εικόνα που δημιουργήθηκε οτι είναι σοβαρός επαγγελματίας με τρομερό "work ethic". Πέρσι ήρθε τέλη Ιουλίου και για 2-3 βδομάδες είχε ενοχλήσεις και δεν έκανε προπονήσεις μέχρι να τελειώσει η προετοιμασία. Φέτος το ίδιο επι 2 μήνες.
Στην πραγματικότητα ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για τον χαρακτήρα του.
Ο Όλεγκ δεν ξέρω γιατί αναφέρεται ως απόδειξη ότι λέει ψέματα η διοίκηση. Μιλάμε για εναν άνθρωπο που όλος ο κόσμος παρακαλούσε να φύγει έστω και για ψιχουλα, δεν είχαν λόγο να προφασιστούν καμία δικαιολογία. Το ποσο γρήγορα έγινε τελικά η μεταγραφή του στη Ρωσία δείχνει οτι πράγματι υπήρξε συζήτηση απο καιρό. Συν οτι σε αντίθεση με τον Χουάνγκ, ηταν σκύλος απο την πρώτη μέρα μέχρι να πάρει μεταγραφή.
Αν οι Ρώσοι ήθελαν να τον παρουσιάσουν σαν αγορά (που ο όρος "μεταγραφή", δεν σημαίνει "αγορά" οπωσδήποτε, αλλά περιλαμβάνει και τον δανεισμό), εσύ (άφησε το πόσο μπουρδέλο ήσουν, που δεν μπορούσες να διαχειριστεί τα δικά σου, μέσα στο Ρέντη εκείνη την περίοδο), για τους δικούς σου επικοινωνιακούς και συναλλακτικούς λόγους, εφόσον δεν λένε ότι έδωσαν 5 χαρτιά, δεν υπάρχει λόγος να τους διαψεύσεις...
Στο κάτω - κάτω, την στιγμή που τρώμε παραμύθι σε πράγματα που φέρνουν την ζωή μας τούμπα από την μία μέρα στην άλλη, δεν βρίσκω τον λόγο να ψάχνουμε την έγκυρη ενημέρωση σε θέματα δευτερεύοντα για την καθημερινότητά μας.Θυμάσαι τί έλεγες για το ενδεχόμενο να συμφώνησε με τους Ρώσους, ότι δεν θα πήγαινε στην Ρωσία γιατί είναι Ουκρανός...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στους αρδ αναφέρομαι και την εγκυρότητά τους. Αν ο Χουάνγκ κατάφερε και μας ξεγέλασε όλους με τον χαρακτήρα του, μπράβο του, θέλει όσκαρ. Αντιθέτως, ξέρουμε πολλά για τα δικά μας τα φιντάνια. Και δίκιο να έχουν, τους έχει βγει το όνομα και φταίνε μόνο αυτοί και κανείς άλλος.
Κι αν ο Χουάγνκ διαμαρτυρήθηκε που τον πήγαν με το ζόρι στον αγιασμό και μετά στράβωσαν στην ΠΑΕ γιατί τους πρόσβαλε τα ήθη και έθιμα;;;; Εδώ σε θέλω τώρα.
giovanni#10 (11-08-23)
ειναι για τον μπουτσο η διοικηση εχουμε 10 και χρονια να μαθουμε πως τι και γιατι εχουμε αποκτησει καποιον παιχτη.Ολα ειναι πιθανα απο μια διοικηση με κλοουνς
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
Ο Παναής δεν είναι καλά πάντως. Έχει μεταφερθεί σε παράλληλο σύμπαν και βγάζει το μίσος του από εκεί για την διοίκηση.
Nikolaos_Kokkinos (11-08-23), panahs7 (11-08-23)
Απλά φανταστείτε πόσο μπουρδέλο τα έχουν κάνει που ακόμα και τον Παναγή έχασαν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
estai (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23), panahs7 (11-08-23)
panahs7 (11-08-23)
Με άφησαν κι εμένα εκτός ομάδας για πειθαρχικό, θα το μάθετε σε λίγες ώρες.
drizzt (12-08-23), flessanto (12-08-23), Gtakis (12-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
drizzt (11-08-23)
Πάντως ξέρω πως έχει κολλήσει η βελόνα αλλά ο Καμαρά είναι καλύτερος από τον Χουάνγκ. Οκ, αν φύγει και αυτός έχει τελειώσει η χρονιά, εκτός αν φέρουν αντικαταστάτη με πάνω από 15 εκατομμύρια, που δε θα γίνει.
Να σκεφτείτε, ακόμα και τον αγιασμό, σαν ενδεχόμενο, εγώ τον έβαλα στη συζήτηση...
Ούτε να γκρινιάξετε της προκοπής δεν μπορείτε...
drizzt (11-08-23)
Το μόνο που θα τον ρώταγα σοβαρά, είναι τον λόγο που άλλαξε νούμερο στη φανέλα...
Εγώ πιστεύω ότι κάτι θα γίνει και θα γυρίσει και θα παίξει!!
Και η διοίκηση θα το παρουσιάσει σαν καινούρια μεταγραφή γιατί εν το μεταξύ θα μας έχουν κλασει οι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι και θα είναι πλέον αργά..
flessanto (11-08-23)
Από εδώ τελείωσε και το μόνο που μένει, είναι να δούμε το δρομολόγιο και την διάρκειά του...
Γαμώ τη μάνα του
Du3lisT (11-08-23), flessanto (11-08-23), kite26 (12-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
Λιτος και περιεκτικος ο Πανεας...
Κι ο Φορτούνης μέχρι να δεχτεί μείωση αποδοχών ήταν εκτός ομάδας και μέγιστο κωλόπαιδο. Τώρα έγινε καλό παιδί που δέχτηκε. Το ίδιο και ο Ρέαμπτσιουκ που θέλησε να πάει Ρωσία σε περίοδο πολέμου και μάλιστα με καταγωγή από Ουκρανία. Κι ο Καμαρά δεν ήθελε να παίζει για την ομάδα.....και ο Χουάνγκ αλήτης, θέλει να φύγει γιατί τον επηρέασαν οι μάνατζερ. Πολλές συμπτώσεις και πολλά κωλόπαιδα μαζεύτηκαν στην ομάδα. Κωλοπαιδομαγνήτης ο Βαγγέλης. Τι τραβάει και αυτός ο φουκαράς ο πρόεδρος...
chainsaw (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23), sabar77 (12-08-23)
Bookmarks