chainsaw (11-08-23)
9 Σεπτεμβριου 2022 ανακοινωνουν την ΠΩΛΗΣΗ του Ραντζελοβιτς στην Ουραλ... Ιουνιος του 2023 ανακοινωνουν την επιστροφη απο το δανεισμο του..
Μιλαμε οτι μας φτυνουν καταμουτρα πλεον οι 2 χοντροι και εμεις λεμε βρεχει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (11-08-23)
Δεν πουλάς έτσι ακριβά ρε Στάθη...
Για εμένα, αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος και ζητήσει και αποζημίωση, θα φανεί ότι όλα τα υπόλοιπα που γραφτήκανε είναι μαλακίες.
Το ότι εγώ ξέρω ότι θα φύγει από τον Ιούνιο και κάποιοι από εσάς από εχθές πιστεύετε ότι το διαμάντι μας, θέλουν να το διώξουν με το ζόρι και επαγγελματίας ων, έφυγε πριν από κρίσιμο παιχνίδι στην πατρίδα του σε συνεννόηση με τη διοίκηση και βάζοντας η διοίκηση έτσι την θέση της σε κίνδυνο έναντι οποιασδήποτε νομικής διαδικασίας, είναι κάτι που πρέπει να το βάλετε σε μία ζυγαριά, να δείτε αν αντέχει σε λογική επεξεργασία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (11-08-23)
Και γω πιστευω οτι θελει να παει σε καλυτερη ομαδα. Το ελεγε συνεχεια. Αλλα Αλλο αυτο, αλλο οτι τον παρουσιασαν ξαφνικα ως τον Αλκη Γιαννακα της ομαδας.. Τον συγκεκριμμενο κιολας. Σιγα μην εκανε κ παρεα με τον Ανατολακη κ τον Ελευθεροπουλο και βαραγανε τον Ουαντου, Καπου ωπα.
Ποιος ξερει τι εγινε και κατεληξε στην κορεα και τωρα που ειναι μακρια πετανε λασπη στον ανεμιστηρα, γνωστη τακτικη πλεον.
ΑΛηθεια, πως παει η καταγγελια στην FIFA ?
Υ/Γ: Πλεον , ουτε για τον Χαμες τους πιστευω... προφανως και τον φαγανε επειδη εγραφε στα αρχιδια του την 7 κ τους ποινικους που κανουν κουμαντο πλεον, γιατι αυτο γινετε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23)
Νικολακόπουλος:
όμως φαίνεται ότι ο παίκτης έχει πάρει τις αποφάσεις του-όπως κι ο Μαρινάκης, που σκοπεύει να του κρεμάσει το δελτίο στα αποδυτήρια.
Ξέρω ότι δε παίζει να γίνει (και λογικό μιας και δεν θα πληρώνουμε για παίκτη που δεν παίζει). Αλλά πολύ θα το ήθελα!!!
Επομένως, η ΠΑΕ δεν έχει πει τίποτα επίσημα και όλα τα λένε οι ρεπόρτερ... Όπως και από σύμπτωση, για όλα όσα ανέφερες, δεν υπήρχε καμία τοποθέτηση και επίσης κρίνανε ότι δεν είχαν κανέναν λόγο να διαψεύσουν οτιδήποτε (και δεν μας πέφτει λόγος για αυτό, αλλά πρέπει να αναθεωρούμε τις επιλογές για τα μέσα από τα οποία ενημερωνόμαστε).
Όλα τα υπόλοιπα να είναι ανάξια αναφοράς, το ότι ο παίκτης δεν είναι στην Ελλάδα, αν δεν ισχύει, θα έβγαινε ο εκπρόσωπος του παίκτη να το διαψεύσει, γιατί αποτελεί δυσφήμιση και θα μπορούσε να διεκδικήσει την ελευθερία του.
Την πραγματικότητα, από τους ευσεβείς πόθους, μπορείτε να τα διαχωρίσετε;;;
flessanto (11-08-23)
Αρα, οταν οι ΑΡΔ λενε αυτα ειναι οκ κ τα πσιτευουμε, αλλα οταν λενε για Καταγγελιες ΦΙΦΑ, ΡΑντζελοβιτς κλπ ψεμματα ειναι ΑΡΔ και να μην τους ακουμε.
Επισης, οταν επισημο μεσο επικοινωνιας της ΠΑΕ προς τον κοσμο της εινια τα stories του καραπαπα, i rest my case.
Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Εκεί είναι το λάθος της ΠΑΕ. Η έλλειψη ενημέρωσης προς τον κόσμο. "Η ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Τάδε" και τέλος. Αυτό λέγαμε οτι δε λέει καν για χρονική διάρκεια συμβολαίων.
Το transfermarkt πάντως, τον έχει πλέον ως δανεικό στους Ρώσους, με 500χιλ για 1 χρόνο. Και τα media στη Ρωσία, πίστευαν οτι είναι κανονική αγορά.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (11-08-23)
Ή θα πιστεύουμε τα πάντα από τις ίδιες πηγές, ή τίποτα. Διάλεξε. Όχι όπου συμφέρει "βρες την ανακοίνωση". Το θέμα έσκασε συντονισμένα την ίδια ώρα από όλους, αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αποδείξει ότι δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά λένε ό,τι και όταν τους πουν. Ο Κώτσης σε ανύποπτο χρόνο είχε παραδεχτεί για τον Χάμες ότι ξέρουν πράγματα και δεν τα λένε για να μην κάνουν κακό στην ομάδα και καλά.
estai (11-08-23)
Περίεργο πάντως λίγο μετά από αυτό που έγινε με τους Κροάτες. Ιδέα.
Γράψτε πως συμμετείχε και αυτός στα επεισόδια στο πλευρό των Κροατών.
Όπως σας έχω πει σε μύριες όσες περιπτώσεις και εκτός αθλητισμού, το τί συνέβη, θα το δείξει η πραγματικότητα μετά. Καμία εταιρεία δεν ασχολείται με το τί γράφουν οι διάφοροι, αν δεν υπάρχει επείγων λόγος και κυρίως δεν τοποθετείται δημόσια για θέματα στα οποία ενδέχεται να υπάρξει δικαστική διένεξη, γιατί αποδυναμώνει τη θέση της.
Η ενημέρωση, έπρεπε να το έχετε διαπιστώσει ότι έχει περάσει σε στάδιο που δεν μας αφορά η ακρίβεια της πληροφορίας, αλλά ο τρόπος παρουσίασης και το υλικό που μπορεί αυτή να δημιουργήσει για να μαζέψει επισκεψιμότητα. Όχι φέτος, όχι εδώ και τέσσερα χρόνια, όχι εδώ και 8 χρόνια, αλλά από τα μέσα της πρώτης δεκαετίας του αιώνα που διανύουμε. Ανατρέξτε στην εκάστοτε επικαιρότητα και δείτε πώς εξελίχθηκε η αρχική καταγραφή των γεγονότων και πόσες από αυτές επαληθεύτηκαν...Φυσικά και δεν θα πιστεύεις τίποτα, πέρα από αυτό που βλέπεις εσύ, για αυτό δεν θα βιάζεσαι να πάρεις θέση αναφανδόν υπέρ κάποιου.
Αυτό κάνω και δεν ασχολούμαι με το τί μου λένε αυτοί: Μέχρι τώρα, κρατάω τις δικές του επαναλαμβανόμενες δηλώσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, τους πόνους στη μέση και το είδος της συμμετοχής στην προετοιμασία που πήγαν μέχρι και ο Καμαρά, ο Μπίελ και ο Ζινκερνάγκελ (πού πιο "πούτσα τους" κάνεις και τον Ανδρέα τον άνεργο στα φιλικά) και το ότι έλειπε από την Αθήνα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι (άφησε το ενσταντανέ στον αγιασμό που στέκεται διακριτά μακριά από τους συμπαίκτες και είναι σχεδόν μέσα στο προπονητικό τιμ): Αν του την είχανε στημένη, έκανε και αυτός πολλά για να το φορτωθεί.
Το τί έγινε στην πραγματικότητα, θα το δούμε από την κατάληξη.
Στην υποθεση του Χουανγκ το κλειδι ειναι ενα. Αν οντως βρισκεται στην Κορεα, εχει καταπατησει τους ορους του συμβολαιου του ή εχει παρει ειδικα αδεια. Σε καθε περιπτωση, δε φαινεται να πολυνοιαζεται να συνεχισει στην ομαδα. Τα υπολοιπα θα φανουν εν καιρω.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23)
Είπε κανείς ότι δεν πήγε στην Κορέα; Κι ο Ρέαψιου ήταν στη Ρωσία κι εδώ έλεγαν τα ίδια, ότι είναι έξαλλοι κι έκαναν καταγγελία και δε θέλουν να τους βλέπουν και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Και σε 3 μέρες έγινε η μεταγραφή και πάμε παρακάτω σαν να μην τρέχει τίποτα.
ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!
Bookmarks