Ποιος είναι αυτός?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και δεν υπάρχει θέμα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποιος είναι αυτός?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (28-07-22)
Τι ειναι αυτο;;;
τι ειναι τουτο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και γιατι επρεπε να ανοιξουμε θεμα γι αυτον;Ειναι καποιος φιλος του differance;Γειτονας;Συγγενης;
Θα γεμισουμε δυο τρεις σελιδες ρωτωντας ποιος ειναι αυτος, δε θα μαθουμε ποτε και θα τον ξεχασουμε.
Τερματοφύλακας της κ18 ειναι, χθες κάθισε στον πάγκο ως 3ος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-07-22)
Μπορεί να είναι και το high-light της βραδιάς...
Αν κρίνω βέβαια από το πότε άνοιξε το θέμα του, οι εμφανίσεις του με την ομάδα θα μας μείνουν αξέχαστες...
Πάντως, αν σας είναι εύκολο, να κάνουμε άλλο φόρουμ για την β' ομάδα, γιατί εδώ θα χάσει η μάνα το παιδί αν ανοίγουμε θέμα για όποιον μπαίνει αποστολή στην πρώτη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (28-07-22)
Mα δεν είναι στη β' ομάδα, στην πρώτη είναι δηλωμένος. Τώρα πάλι αν θέλετε να εξαφανίσετε τους μισούς παίχτες, κάντε το. Έτσι και αλλιώς δε θα το καταλάβει κανείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (28-07-22)
Εδω εξαφανιζονται αυτοι που παιζουν..
Bookmarks