Προσεχώς...
Προσεχώς...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν γινει κανα θαυμα και περασουμε τη Σλοβαν,στα πλευ-οφ για τους ομιλους του Γιουροπα θα αντιμετωπισουμε μια απο τις παρακατω:
- Γάνδη (Βέλγιο)
- Αούστρια (Αυστρία)
- Χαρτς (Σκωτία)
- Ομόνοια (Κύπρος)
- Σίβασπορ (Τουρκία)
- Ντνίπρο (Ουκρανία)
- Σίλκεμποργκ (Δανία)
Η διαδικασια της κληρωσης με υπογκρουπ προτεραιοτητας,οπως ισχυει απο φετος,ειναι πολυ μπερδεψομπουτέ,οποτε μην ασχολειστε.Εμεις ειμαστε στο γκρουπ τριτης προτεραιοτητας,και οι υποψηφιοι αντιπαλοι στο πρωτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
giovanni#10 (28-07-22), john syggel (28-07-22), jonk (04-08-22)
Από όλες αυτές χάνουμε όπως είμαστε Τώρα. Το έιχα δηλώσει Από τα φιλικά. Το ροστερ είναι για κονφερενς
chainsaw (28-07-22)
Ρε, εκεί θέλω να καταλήξουμε, αλλά ας είναι από τρίτη θέση - μην το πιάσουμε από Σεπτέμβρη και νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε αν βγούμε πρώτοι σε όμιλο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα του για τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Μέσα ο Χουάνγκ, εκτός ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (λόγω τραυματισμού) και ο Μπα. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 11 Αυγούστου. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να προβουν σε δύο αλλαγές 24 ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση.
ΛΙΣΤΑ Α
- Ανδρούτσος
- Καρβάλιο
- Μπουχαλάκης
- Αγκιμπού Καμαρά
- Μαντί Καμαρά
- Σισέ
- Ελ Αραμπί
- Χουάνγκ
- Κανέ
- Κούντε
- Μανωλάς
- Μασούρας
- Ροντρίγκες
- Εμβιλά
- Παπασταθόπουλος
- Ραντζέλοβιτς
- Ρέαμπτσιουκ
- Τικίνιο
- Τζολάκης
- Βατσλίκ
- Βαλμπουενά
- Βρσάλικο
- Ζίνκερναγκελ
ΛΙΣΤΑ Β
- Κίτσος
- Λιάτσος
- Ντόι
- Παπαδούδης
- Τσέλιος
Μπα στη λίστα ο Κούντε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
3 στοπερ εχει μονο η λιστα και ομως δεν χωραει ο Μπα. Πιο χαλια δε γινεται.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-07-22), Oberon (30-07-22)
Συγγνώμη,δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να κάτσει ο Μαρτινς στον πάγκο την Πέμπτη;
Παμε καλα;
Ας κάτσει οποιοσδήποτε άλλος,δεν γίνεται να κάτσει αυτός,θα είναι πολύ κακό για την ομάδα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
θα μπουνε μεσα τα 300 ατομα του λεωνιδα απο τις θερμοπυλες που θα πανε και θα τον φανε ζωντανο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν νομίζετε ότι με το που θα κάτσει άλλος στον πάγκο θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα και η ομάδα θα παίξει ποδόσφαιρο, είστε γελασμένοι. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο και δε λύνεται με την αλλαγή του προπονητή - έτσι απλά.
Τρέμω τη στιγμή που ο νέος προπονητής θα ζητήσει τα εργομετρικά των παιχτών για να διαπιστώσει τη φυσική τους κατάσταση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-07-22), Oberon (30-07-22), sabar77 (30-07-22)
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (30-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-07-22)
Θα είναι λάθος να τον γιουχάρουν, ο άνθρωπος συμφώνησε να κάτσει να κάνει τον κλόουν μέχρι να βρούνε κάποιον που να θέλει να αναλάβει τέλη Ιούλη. Κοντεύουν 55 οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, οι περισσότερες μεταγραφές για φέτος έχουν γίνει, κανένας σοβαρός δεν πιστεύω να αναλάβει τώρα. Το Μάιο πάλι για προπονητή θα ψάχνουμε.
Η φυσική κατάσταση των παικτών είναι πρωτίστως ευθύνη του Μουρίκη, ο οποίος είναι κατά γενική ομολογία (και παικτών που έχουν αποχωρήσει όπως ο Ομάρ) απ' τους καλύτερους γυμναστές που υπάρχουν και δευτερευόντως των ίδιων των παικτών. Ο Μαρτίνς δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτό και φαίνεται και από τις προπονήσεις. Βάλτε όλα τα βίντεο να δείτε, μετά από 20 λεπτά βγαίνει στην προπόνηση ο Μαρτίνς.
drizzt (31-07-22)
Αναμένεται μια εκ των αλλαγών για την Πέμπτη να είναι ο Λάιντνερ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρουν το νου τους, που τον είχαν χαμένο στους προηγούμενους αγώνες, γιατί κανένας νέος προπονητής δεν πρόκειται να τους βοηθήσει σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Το νου σας ρεμάλια.
Με εικόνα αντίστοιχη του τελευταίου ματς ούτε τον Λεβαδειακό δεν περνάμε σε δίπλα παιχνίδια.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
differance (01-08-22), sabar77 (01-08-22)
Bookmarks