Έπρεπε να τον βάλει πιστεύω, από την στιγμή που έκανε προθέρμανση σημαίνει μπορούσε να παίξει, δεν ήταν κουρασμένος ή κάτι δηλαδή. Άλλωστε τον είδε και με την Σλοβαν πόσο καλός ήταν και είχε και την κατάλληλη ψυχολογία λόγω του πέναλτι που έφερε την πρόκριση. Για κάποιο λόγο προτίμησε άλλους παίχτες, εν πάση περιπτώσει ο προπονητής αποφασίζει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
iakov7 (20-08-22)
Έχουμε πάρει λίγο στο σορλολοπ το αυριανο ματς ή είναι ιδέα μου; Συζητούν όλοι για μεταγραφές και οχι για πιθανές ενδεκάδες κλπ.
Αν δεν προσέξουμε, δε θα είναι εύκολο το ματς. Ειδικά υποθετωντας ότι με την αμυνα που εχουμε, ένα γκολ θα το δεχτούμε σίγουρα.
Το καλό νέο είναι ότι προπονήθηκε ο Χουανγκ ο παλιος, ο ορθόδοξος
Τουλάχιστον θα μας κάνουν την χάρη οι γαύροι να γεμίσουν το γήπεδο. Την επανάστασή μας την κάνουμε μόνο με Γιάννενα και Λαμία. Ολυμπιακός μόνο στα εύκολα.
john syggel (24-08-22)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (24-08-22)
Κάτσε, γιατί κάπου σε χάνω: Ποιές μεταγραφές είδες;;;
Και εξηγούμαι: Ποιό διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού είδες τον τελευταίο μήνα να ασχολείται με μεταγραφές;
chainsaw (24-08-22)
Θέλαμε αποκλεισμό της Αϊντχόφεν από Ρέιντζερς (έγινε) και της Μπόντο Γκλιμτ από Ντιναμό Ζάγκρεμπ (είναι στην παράταση) για να είμαστε στο 1ο γκρουπ στην κλήρωση της Παρασκευής. Αφού περάσουμε φυσικά αύριο.
--edit--
Γκολ η Ντινάμο στο 116'! Κερδάμε αδέρφια.
--edit 2--
ΓΚΟΛΑΣΟ κι άλλο η Ντινάμο, οριστικά στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας αν προκριθούμε αύριο, μαζί με Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λάτσιο, Μπράγκα, Ντιναμό Κιέβου και Ερυθρό Αστέρα.
Faithful (25-08-22), john syggel (24-08-22), redbaron (25-08-22)
αυτος ο Τσολακ που περασε και δεν ακουμπησε απο τον Μπαοκ εχει βαλει 5 γκολ στα 6 τελευταια ματς της Ρειντζερς.και χτες μας χαρισε και την συμμετοχη μας στο 1ο γκρουπ δυναμικοτητας αν παμε ομιλους αποφευγωντας μεγαθηρια.
Βεβαια Αιντχοβεν, Ρεν και Ρεαλ Σοσιεδαδ που ειναι στο 2ο γκρουπ μεγαθήρια ειναι για εμας στην φαση που ειμαστε.
hang your demons
Γλιτώσαμε από του χάρου τα δόντια αν η ομάδα είχε περάσει στους ομίλους θα χαμε πέσει με Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Μπενφίκα οι 4 και οι 5αρες θα πεφταν βροχή...
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Χουάνγκ, Αραμπί.
drizzt (25-08-22)
Αν παίξει λινκ, οποιος μπορέσει...
Pre-game
Να τα έσοδα με άνοιγμα στην Κορεάτικη αγορά. Μέχρι και φανέλες πήραν, χαμός θα γίνει!!
![]()
chainsaw (25-08-22), drizzt (25-08-22), iakov7 (25-08-22), john syggel (25-08-22)
Σας θέλω πολιτισμένους, άσχετα με το τί λέγαμε μέχρι τώρα μεταξύ μας.
Αν και δεν βλέπω το αποτέλεσμα να δυσκολεύει την κατάσταση.
Bookmarks