Ευτυχως που δεν εχουμε να παιξουμε με καμμια ομαδα θηριο, θα κλαιγαμε
θυμιζει ποδοσφαιρο οτι βλεπουμε μεχρι τωρα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ευτυχως που δεν εχουμε να παιξουμε με καμμια ομαδα θηριο, θα κλαιγαμε
Faithful (04-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-22)
ναι ο κουντε μοιραζει ωραια. Αλλα δεν υπαρχει σοβαρη πλαγιοκοπηση. Γενικως βγενει ποιο ευκολα η μπαλα μπροστα, αλλα παλι το παιχνιδι μας επιθετικα θελει πολυ δουλεια.
Ο βατσλικ παντος εκανε μεγαλη επεμβαση.........και κανει συχνα καλλες επεμβασεις. Τρωει και καμια μαπα, οκ, αλλα οχι και κοστανζο ρε παιδια.
Σκεφτειτε ψυχολογια να εμπενε αυτο!
Κανονικός τερματοφύλακας είναι ο Βατσλίκ. Απλά δεν είναι Σα (για τον οποίο επίσης υπήρξε γκρίνια).
Αυτό το ότι βγάζετε άχρηστο τον διάδοχο του Τσεχ στην Εθνική Τσεχίας, τον καλύτερο τερματοφύλακα του Πανευρωπαϊκού και καλύτερο παίχτη μας πέρυσι, να το λέτε ψιθυριστά μην σας ακούσει κανας ειδικός
Τουλάχιστον είναι πιο κινητικό το σύνολο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν έβγαλε κάρτα ρε ο αληταράς.
αρχισε τα σουτ το γιδι.ΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
πεσαμε τωρα
—John Lennon
το μονο που βλεπουμε προς το παρον ειναι το ποσω στροτο παιχνιδι πεζει ο κουντε. Και ας κανει και κανα λαθακι. Μαρτινς τυφλος
Με δέκα να παίξουμε στην άμυνα πάλι για τον πουτσο θα είναι
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σαν να βλέπω Ολυμπιακός - Λαμία είναι, προετοιμασία για την υπέροχη Σούπα Λιγκ.
Faithful (04-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-22)
Είμαστε στο 38 και ο ύπνος με έχει πάρει ήδη δυο φορές
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Σλόβαν περισσότερες καλές ευκαιρίες από εμάς έχει.
Μελαγχολία
Φτάνουμε στην περιοχή τους και μετά τίποτα. Γυροφέρνουμε αργά τη μπάλα οπότε πού να βρεις άνοιγμα να κάνιες φάση έτσι.
κατσε μην χασουμε και σημερα
—John Lennon
Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται οι υπόλοιποι μούτσοι είναι χειρότεροι από τον Κούντε πάντως
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-22)
Bookmarks