ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-05-23)
Αυτοί είναι οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι στον 3ο προκριματικό και τα μεγαθήρια που θα βρει στα playoffs του Europa League
Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις οκτώ ομάδες από τις οποίες θα προκύψει (με ορισμό ελέω... Παναθηναϊκού) ο αντίπαλός του στον 3ο προκριματικό του Europa League. Γνωρίζει και ορισμένα μεγαθήρια που ίσως βρει στα playoffs.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
- - -
Καλά κρασιά. ΑΙΣΧΡΟ σύστημα διασταυρώσεων, ευχούλες σε αυτούς που το σκέφτηκαν. Για να μπεις ομίλους Europa πλέον μπορεί να βρεις ομάδες όπως Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Άντβερπ, Ουνιόν, Ντινάμο Κιέβου, ομάδες που πάντα τις απέφευγες σε προκριματικά λόγω ranking.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-05-23)
ποιος το εφτιαξε ετσι ρε τι ειναι αυτα ρε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οι τύποι πρέπει να κάπνιζαν κάτι πολύ περίεργο όταν τα έφτιαχναν. Πχ έχουν φτιάξει μονοπάτι πρωταθλητών από τον 3ο προκριματικό γύρο του ΤΣΛ! Αυτό σημαίνει ότι από 8 πρωταθλητές, θα μπουν ομίλους μόνο 2!! (γιατί θα περάσουν 4 στα playoffs και θα παίξουν πάλι μεταξύ τους).
Αυτό είναι ο ορισμός του "σαμποτάρω το ίδιο το προϊόν μου" ΕΚΤΟΣ ΑΝ ο στόχος ήταν να μεγαλώσει την αίγλη των μικρότερων διοργανώσεων και να αυξήσει και εκεί τα έσοδα, γιατί δεν υπήρχε περιθώριο πλέον να μεγαλώσει το ΤΣΛ, μιας και τους έχουν γονατίσει τους παίκτες με τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Aυτο ακριβως. Αλλωστε καμια ομαδα δεν αποκλειεται εντελως. Απλως υποβιβαζεται στην αμεσως κατωτερη διοργανωση. Ισως ηθελαν να δωσουν και την ευκαιρια σε ομαδες οπως η Κουλα και ο βαζελος να μπουν σε ομιλους. Ομαδες που ελαβαν καλη θεση στο πρωταθλημα, αλλα το ranking τους ειναι μικρο.
Το τσου λου "μεγαλωσε" επισης. Πλεον ολα τα ζευγαρια μετα τους 16 ειναι πολυ εμπορικα.
θα παμε κονφερενς και θα το σηκωσουμε μεσα στην τζαμπα σοφια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε λίγη μπάλα μπορούμε να δούμε φέτος; Να παίζουν παίκτες στις θέσεις τους και να αλλάζουν πέντε πάσες πριν τη χάσουν;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η Ρόμα κέρδιζε 0-1 μέσα στην αδιάφορη Φιορεντίνα κι έφαγε 2 γκολ στο 85' και 87'. Αγαμήσου μωρή. Να χάσεις και το Europa καριόλα να μείνεις εκτός Ευρώπης.
Καποιος πηγε κουβα. Ενας, δεν τον ξερετε..
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Για έναν λόγο, δεν το ψήνω να πάμε με τη μία στα play-off... Θα μας έρθει κανένα ξαφνικό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (27-05-23)
Ε, δεν την βλέπει να βγαίνει 5η, για αυτό τηνε θέλει να χάσει και στον τελικό...
Και για έναν λόγο, δεν ήπιε καφέ ακόμα...
Ή δεν μας το λέει ότι του τον έκοψαν.
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Να μην πηγαίνεις σε βασανιστήρια συνανθρώπων...
panahs7 (27-05-23)
Αν δεν πήγες με το αεροπλάνο να τον σώσεις, γελάμε για να μην ενεργοποιήσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό...
![]()
1-0 η Ρόμα πάμε μωρή!
--edit--
Ισοφαρίστηκε η σκρόφα.
Βέβαια, τα κουκούτσια τα παίρνει η Σεβίλλη, αλλά και η Ρόμα, μία επίθεση αν δεν είναι στημένη φάση, δεν βγάζει...
Πάλι Σεβίλλη, δεν γίνονται αυτά ρε.
Μέχρι και επανάληψη σε πέναλτι έδωσαν οι απίθανοι για να τον δέσουν τον γάιδαρο...
Bookmarks