drizzt (02-08-22)
Το θέλεις κι εσύ το quote σου: Και ο Σιμεόνε τον χρησιμοποιούσε δεξί στόπερ σε τριάδα. Το ότι από δεξιά δοκίμασε τρεις και από αριστερά μόνο έναν, είναι μία καλή αρχή αν θέλουμε να δούμε αυτό που έρχεται.
Το θέλατε - σας το παρουσίασε...
Θα σας κάψω λίγο καλοκαιριάτικα, αλλά και σε περίπτωση πρόκρισης την προηγούμενη Πέμπτη, ή κλήρωση, πάλι η ίδια θα ήταν: Ρωτήστε και την Μακάμπι, αν αμφιβάλλετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (02-08-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-08-22)
Και ο Φορτούνης σαν αριστερό εξτρέμ, δεν μας είπε απολύτως τίποτα, ποτέ...
chainsaw (02-08-22)
Άξονα κυρίως και δεξιά. Από αριστερά, μόνο περαστικός και όχι κοντά στη γραμμή...
Μωρε το γνωριζω αυτο, και τι να μου λεει; Σε ολη του την καριερα δεξι μπακ επαιζε. Το θεμα ειναι οτι αξιοπιστο στοπερ δεν εχουμε ουτε εναν κι αυτος θελει να δοκιμασει και τριαδα.... Το θεμα ειναι μη βλεπουμε ολη τη δεξια πλευρα τον Ρατζελοβιτς και γελανε και οι κατσικες. Το θεμα ειναι οτι αριστερα θα φαμε στη μαπα τον οικοδομο ακομη και πανω απο τη σεντρα. Λες και δεν το ξεραμε ηδη οτι καθε φορα που του δινουν την μπαλα πανω απο τη σεντρα, αυτος τη γυριζει πισω για να τους εκδικηθει.
voskos_7 (02-08-22)
Τα αμυντικα χαφ θελουν και λιγη τεχνικη,να περνανε και καμμια πασα προς τα εμπρος.O Oλεγκ ουτε καν.
giovanni#10 (02-08-22)
john syggel (02-08-22)
Τερματοφύλακα τον Ρέαμπτσιουκ και φορ τον Βατσλίκ που ξέρει να ντριπλάρει.
Παικταράς ο Ρεαμπτσιουκ εμένα μου αρεσει.
Και ο Ζιγλερ Επίσης.
Ευτυχώς, για εσένα, γιατί δεν βλέπω να φέρνουν άλλους...
Αυτό που έχετε βγάλει ετυμηγορία για όλες τις μεταγραφές που έγιναν πριν δύο εβδομάδες και έπαιξαν με δέκα προπονήσεις δύο παιχνίδια μήπως να το κοιτάξετε λίγο.
Συνεχίστε ελεύθερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (03-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-08-22), panahs7 (02-08-22), voskos_7 (02-08-22)
Είναι που δουλεύει η ομάδα ρολόι και δείχνει γρήγορα...
Πού είχαμε μείνει;;;
drizzt (02-08-22)
Δηλαδή για να καταλάβω...
Αν η Μακάμπι αποκλειστεί από τον Απόλλωνα και μετά από εμάς, εμείς θα παίξουμε ομίλους Europa κι αυτή ομίλους Conference?
Υπέροχο σύστημα έχει φτιάξει η Uefa, μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε. Κι έχει και συνέχεια! Αν εμείς βγούμε 3οι στον όμιλο του Europa και η Μακάμπι 1η στον Conference, θα είναι από τους πιθανούς αντιπάλους μας στους 16 του Conference!!![]()
drizzt (03-08-22), Faithful (03-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-08-22)
Και αν είναι 2η στο Κόνφερενς, θα είναι αντίπαλος στη φάση των 24... (πριν τους 16)
drizzt (03-08-22)
Bookmarks