Ναι, αλλά έχει καλύτερο στρώσιμο στους ομίλους μετά, ΑΝ και ΟΤΑΝ, λέμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παλι Μακαμπι ή Απολλωνα,αν περασουμε τη Σλοβαν.Ελατε που δεν το βλεπατε να ερχεται.
Η γελοιότητα έχει χτυπήσει ταβάνι...
Έξπερτ τρόλινγκ από την Ουέφα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
john syggel (02-08-22)
Με Aπολλωνα. δεν εχει τυχη με την μακαμπι θεωρω.
hang your demons
Ρε Uefa τράβα γαμήσου να πούμε να κάνεις καριέρα. Άντε γαμώ τα σπίτια σας επιτέλους. Φέρτε μας και την Άρσεναλ του χρόνου να παίξουμε προκριματικά 1ο γύρο. Θοδωράκη θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα σου ρε αρχιδάκι, ντροπή.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-08-22)
Ο ηττημένος του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα (ΙΣΡΑΗΛ) - Απόλλων Λεμεσού (ΚΥΠΡΟΣ) θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-off του UEFA Europa League σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXVVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXVAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (02-08-22)
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXVVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXVAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXVAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
voskos_7 (02-08-22)
Ρεβάνς με Μακάμπι, θα συνωμοτήσει το σύμπαν. Ή πέφτει λαϊκό προσκύνημα στον Κάρλος και ο κόσμος βγαίνει με πλακάτ "3-4-3" για την εκδίκηση ή απολύεται και τους ξαναπαίζουμε με άλλον προπονητή για το Κόνφερενς.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (02-08-22), Gtakis (02-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-08-22), voskos_7 (02-08-22)
ελπιζω να παιξουμε με μακαμπι και να την αποκλεισουμε με 7αραη ντροπη ειναι μεγαλη
—John Lennon
Σε περίπτωση πρόκρισης λέει. Σε περίπτωση πουτσ... εεεε, αποκλεισμού?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κάτι γλωσσοδέτες είναι μετά: Μιά χαρά προφέρονται από μπουκωμένους.
Εάν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Σλόβαν, τότε θα έρθει αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι (Βοσνία) - Τομπόλ (Καζακστάν) στα playoffs του Conference League. Το πρώτο ματς ( 18/8 ) θα πραγματοποιηθεί μακριά από την έδρα των ερυθρόλευκων.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
drizzt (02-08-22), giovanni#10 (02-08-22)
τι συζηταμε ρε μλκες τωρα??Εποχες που καποτε διαβαζαμε για ζε ρομπερτοδιαβαζουμε για το προφιλ της ζμπουτσαμ
—John Lennon
Τότενες, με 2,50 € έπαιρνες τσιγάρα και με 2,00 € σουβλάκι (όχι το καλαμάκι μόνο του) και είχαμε κανένα 800,00 € το μήνα στην τσέπη.
drizzt (02-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-08-22)
Για να χεις τύχη σε κληρώσεις πρέπει και εσύ να φτιάχνεις την τύχη σου έχουμε 1 Ολυμπιακό που από τουλάχιστον πέρυσι φωνάζει ότι θέλει δεξί και αριστερό μπάκ τουλάχιστον 1 6 8αρι να πλαισιώσει τον Εμβιλά και δύο ποιοτοικούς εξτρέμ μετά από 1 χρόνο μόνο το δεξί μπακ έχει έρθει και τώρα περιμένουμε από το νέο προπονητή η ομάδα να πετάει??? με ποιούς παίκτες ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό??? με τον Δανό που είναι πιό αργός και από ριπλέυ??? με τον Μπουχαλάκη που κάνει τρελά λάθη από φάουλ μέχρι μεταβιβάσεις...η το αποκορύφωμα ο Ρεαπτσουκ που δεν έχει σέντρα ή από τα ανύπαρκτα εξτρέμ...όπως είναι η ομάδα και ο Μουρίνιο να ρχόταν δεν θα μπορούσε να φτιάξει αυτό το χάλι...
Οτι εχει ερθει το δεξι μπακ, εχει ερθει.
Οτι ο νεος ανοιχτοματης το δοκιμαζει σε θεση στοπερ, ειναι απλως μια λεπτομερεια. Συνεχιστε ο.τι κανατε....
drizzt (02-08-22), john syggel (02-08-22)
Bookmarks