Εύκολα θα χάσουμε αν πάει έτσι το ματς
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βαλε ρε 2 επιθετικους μπροστα θα φαμε κανα καζο παλι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εύκολα θα χάσουμε αν πάει έτσι το ματς
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα να δοκιμάσει να αλλάξει τη θέση των πλάγιων μπροστά.
παει το πρωτο ημιχρονο
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Διαδοχος του Τσεχ ναι, πως δεν το καταλαβα ρε γμτ πραγματι παντως χρειαζομαστε εναν ειδικο να μας πει πως γινεται να παιζει τη θεση χωρις να βγαινει ποτε, χωρις να πηδαει ουτε φυλλο εφημεριδας και με το να επεμβαινει νοερα με τα ματια ενω οι μπαλες σφυριζουν γυρω του, μηδεν εμπιστοσυνη, σε 2 αγωνες επνιξε 5 ο διαδοχος, στο φαουλ γκολ με τη μακαμπι πηδηξε προς τα μεσα!
Παικτης απατη
flessanto (04-08-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
sabar77 (04-08-22)
Ας δούμε τα θετικά, ξεκινάει η Πρέμιερ αύριο.
panahs7 (04-08-22)
βαλε και αραμπι μεσα φουλ επιθεση παρε μισο γκολ τουλαχιστον.3ο ματς σερι χωρις κλασσικη τελικη θα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια.
—John Lennon
Faithful (04-08-22)
Ρεαμπτσουκ, Μπουχαλακη, Μαντι ΔΡΟΜΟ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-22)
δεν παιζει και ο κορεατης ρε πουστη δεν ηρθαν τα χαρτια να μας σωσει![]()
—John Lennon
Να κανουμε το σταυρο μας να ληξει 1-0 και να πουμε και ευχαριστω
pirateeeeeee (04-08-22)
Ολες οι ελπιδες μας στον Μπαρτζωκαρο και στην ομαδα του για φετος. Να γουσταρουμε κι αλλο
Ο LRB γιατι δεν παιζει παλι??
flessanto (04-08-22)
παντως αν ειναι να μην παιζει(ή να μην μπορει ή να μην θελει να τον βαζει) τι τον ανανεωσε τον αραμπι?Εχουμε βασικο το φευγατο επιθετικο και το βασικο μας παστελωτη γαμια στον παγκο.Mind fuck
—John Lennon
πω ρε μαλακα μου δεν μπορουνε με τιποτα οι παιχτες.Και τον καλυτερο προπονητη να φερεις αυτοι ειναι ερειπια.Τι στον πουτσο ρε φιλε.
—John Lennon
Οϊ παναΐα μου πρώτη αλλαγή ρατζελο
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks