ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δηλαδη, σε μια μερα διαφορα θα χουν γινει καλα 29 κρουσματσ? Γαμιεστε ρε μαλακες ψευτες παπατζηδες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
chainsaw (07-05-23)
Τι μας νοιάζουν τα κρούσματα? Δε καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε σήμερα ο αγώνας.
Δεν υπάρχουν πλέον μέτρα για τον κορωνοιο εδώ και καιρό, τα τεστ έχουν σταματήσει και οι θετικοί πάνε κανονικά στις δουλειές τους κλπ.
Που βασίστηκαν για να γίνει αναβολή?
Μιλάμε το πρωτάθλημα ειναι το πιο σκανδαλώδες που μπορω να θυμηθώ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βασικά θέλανε αναβολή για την Τετάρτη, για αυτό είχαν κανονίσει συνέλευση αλλά τελικά ο Βαγγέλας πάτησε σε ήδη υπάρχουσα διάταξη και τους έβαλε για αύριο, μάλιστα το ανακοίνωσε 20:45 ώστε να μπορεί να οριστεί 21:00 48 ώρες μετά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Mεχρι χθες έβαζαν πάνω απ'ολα την υγεία των αθλητών και την ηθική, αύριο θα κατέβουν πλήρεις σχεδόν. Υποκρισία.
Ολοι θα είναι ακόμα φορείς του ιού, αλλά όποιος έχει ελαφριά συμπτωματα, θα μπει να παίξει. Όπως φυσικά κάνουν όλες οι ομάδες αυτη τη σεζον, αλλά χωρίς να το κάνουν ζήτημα.
Θα μπορούσε πιστεύω να αναβληθεί το ματς εως την Τετάρτη, αλλά περαιτερω αναβολή θα ήταν σκάνδαλο. Και οι ιώσεις μέσα στο πρόγραμμα είναι. Καλώς έκανε αίτημα ο βαζελος, αλλά έως εκεί. Η κλαψα και η προπαγάνδα τους τις τελευταίες μέρες δεν αντέχεται.
Μετα το είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ, ήρθε το είναι αλλιώς να είσαι Παναθηναϊκός
Όσο πιο ατιτλος, τόσο πιο διαφορετικό είναι.
Nikolaos_Kokkinos (07-05-23)
Τετάρτη θα έβγαινε πολύ κοντά στα επόμενα παιχνίδια και παίζουμε με τον μπαοκ για την Τρίτη θέση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Με αυτα που βλεπουμε ετοιμαστειτε στα επομενα παιχνιδια, αν δεν ερθουν τα πραγματα οπως τα θελουν στα ημιχρονα, να ξαναζησουμε στιγμες σβησηματος φωτωνkai τετοια.
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Δεμένο είναι το γαϊδούρι. Το βασικό είναι αν θα παίξουμε Κόνφερενς με λίγη αξιοπρέπεια στο τέλος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
χαχαχαχα
"Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπράιν Νταμπό για το ματς με την [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], καθώς υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα την Κυριακή (07/05)."
Ρουλη γιατι δεν κατεβαινεις με τη β' ομαδα να το καταστησεις πιο σαφες? Εδω που φτασαμε, δεν μας βλεπει και κανεις.
Zουπαναγη , δν πιστευω να θες παιξεις κανενα απο τα αποψινα στο στοιχημα ε? Αστο αμα ειναι δωστα μου εμενα να στα κραταω μεχρι να περασει η βραδια και να στα επιστρεψω αυριο.
Το ΠΑΟΚ - Βόλος έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.
Protassov (08-05-23)
ΣΙΓΟΥΡΑ Θα ερθει οβερ το μπουρδελακι του αχιλλεα
Αλλά μπορεί και όχι: Τώρα δεν καίγονται να δείξουν ότι είναι πολυβόλα...
Ενταξει, εγω προσπαθησα να σε διαφυλαξω επειδη εισαι φιλαρακι, βαλτα ολα στον Αστραχαν![]()
panahs7 (08-05-23)
Εγώ αδελφέ, επειδή είμαι και ξενύχτης και κουρασμένος, ετοιμάζομαι να πάω για ύπνο. Δεν αξίζει να κάθομαι και να στενοχωρούμαι, αφού έτσι και αλλιώς μας είναι αδιάφορος ο αγώνας, όπως και πιστεύω πως ο Μαρινάκης με τίποτα δεν θα ήθελε να πάρουν το Πρωτάθλημα τα χανούμια του σιχαμερού ψωρόγατου.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
voskos_7 (08-05-23)
Δεν διαφωνώ καθόλου Γιάννη, αλλά είμαι και λίγο σίγουρος ότι κατά περιπτώσεις του ξεφεύγει ο έλεγχος και εμείς το καταλαβαίνουμε το επόμενο καλοκαίρι όταν αλλάζει ανεξήγητα το οργανόγραμμα...
Πέναλτι για τον Άρη αβαβά ο Φωτιάς. Να δούμε τι θα πει ο VAR.
Το έδωσε.
Bookmarks