Στο σχέδιο, μπορεί να φαίνεται και καλύτερη. Στην πραγματικότητα, αν δεις τους παίκτες της Γιουβέντους να την φοράνε, σαν γούνα φαίνεται...
Λογικα θα ερχονται σετ με κοκκινα στριγκακια απο μεσα, δεν εξηγειται αλλιως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στο σχέδιο, μπορεί να φαίνεται και καλύτερη. Στην πραγματικότητα, αν δεις τους παίκτες της Γιουβέντους να την φοράνε, σαν γούνα φαίνεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (31-05-23), Nikolaos_Kokkinos (31-05-23)
Εμ αυτο λεμε φιλαρακι, τι καλυτερο να παιζει κορδονακι κατω απ τη γουνα, μετα παμε βουρ για διεθνη συμπαραγωγη...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (31-05-23)
Ο Δημήτρης Ουκρανό κάνει... Του έχω γράψει 3 σκηνές εσωτερικής πάλης και πρέπει τα γυρίσματα να γίνουν εδώ κοντά, για αυτό, μην του τα κάνετε Κινέζικα...
Αυτά, τα Ινδουιστικά, να τα γράφετε στους συντρόφους σας στα Μάταλα, γιε-γιέδες...
Xaxxaxaxaaxa
Η μόνη ριγωτή της αντίντας τα τελευταία χρόνια που παραπέμπει σε στρατιωτικό σχέδιο είναι εκείνη της εθνικής Αργεντινής το 2021 δυστυχώς δεν ξέρω πως να προσθέσω την φωτογραφία αλλά η συγκεκριμένη είναι αρκετά κακόκουστη κατα την γνώμη μου.
Αυτή εννοώ ναι.Δεν παραπέμπει κάτι σε στρατιωτικό πάντως απο τα σχέδια που έχει παρουσιάσει η αντίντας μέχρι στιγμής φέτος
Πωπω τι ξερατά φανέλες είναι αυτές,ο Θεός να μας φυλάει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με αυτά που βλέπετε πιο πάνω, κάτι μου λέει ότι ξέρουμε πώς θα είναι η φανέλα του βάζελου...
επεσα σε αυτην εδω το ματι μου σημερα,ειναι σχεδιο που λανσαρει η αμπιμπας
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks