Θα σου έλεγα να μην προσπαθήσεις να γράψεις ξανά από αυτόν, γιατί δεν μπορείς, αλλά προτίμησα να σε αφήσω να το διαπιστώσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μένουμε Adidas και μάλιστα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο. Περιμένω αύριο όλους τους ρεπόρτερ πώς θα δικαιολογηθούν για μια ακόμη τεράστια επιτυχία τους.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-05-23)
Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Για να είμαστε ακριβείς, το... ρεπορτάζ ξεκίνησε από εδώ (ναι, πρώτα εδώ ανακινήθηκε το θέμα και οι ρεπόρτερ ασχολήθηκαν για έναν λόγο μετά την πρωτομαγιά), καθώς διατύπωσα την εύλογη απορία, αφού συμφώνησε ο βάζελος από τα τέλη Ιανουαρίου, αν υπάρχει θέμα, δεδομένου ότι τουλάχιστον στην αρχή της συνεργασίας, είχε διατυπωθεί ρητά ότι δεν χορηγούν ανταγωνιστικές μεταξύ τους ομάδες...
Επομένως, ή αναθεώρησαν πολιτική, ή δεν μας θεωρούν ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.
Για να είμαι ειλικρινής, την Umbro την θεωρούσα αουτσάιντερ, καθώς τα μεγαλύτερα brand στην Ευρώπη που έχει στο πελατολόγιό της είναι η PSV και η West Ham αφού ακόμα και στην Αγγλία συνήθως αναλαμβάνει ομάδες με χαμηλότερο status από αυτές που θεωρούνται φαβορί για να βγουν Ευρώπη...
Paneas (27-05-23), pirateeeeeee (27-05-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το ξέρετε ότι εμείς το ρωτήσαμε πρώτοι...
Ουφ επιτελους σπιτι! Γεια σας τι κανετε?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ξεκινήσαμε το θέμα της φανέλας για να σε εκθέσουμε, αν ρωτάς...
Ο Βερβελές είπε ότι η φανέλα δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από την περσινή και θα πατήσει πάνω στο νέο "στρατιωτικό" σχέδιο που λανσάρει φέτος η Adidas. Ψαχτείτε λέει όσοι τα ξέρετε και θα το βρείτε. Αυτό το λες στρατιωτικό;
![]()
Δεν φαντάζομαι, αλλά τα χρυσά, δεν βλέπω να τα γλυτώνουμε...
Να πω την αμαρτία μου, αυτή της Γιούβε μου άρεσε προχθές που την είδα με τη Μίλαν (σχεδόν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν παρουσιάσει νέα φανέλα και μάλιστα τη φόρεσαν κιόλας στην τελευταία αγωνιστική). Για Ολυμπιακό δεν ξέρω αν θα μου άρεσαν τέτοιες ρίγες, ίσως να είναι το ίδιο σχέδιο αλλά με ίσιες.
Έχω την εντύπωση ότι για το συγκεκριμένο σχέδιο, στην συγκεκριμένη ομάδα, όπως και αυτές της Μπάγερν, της Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ, ειδικά, δεν τους επιτρέπεται να το παρουσιάσουν και σε άλλη ομάδα...
Επομένως, είμαι λίγο επιφυλακτικός στο τί παραλλαγή θα σκεφτούν αν μείνουν στην ίδια βάση...
Κάπως έτσι δηλαδή.
![]()
Εγω λεω να προβληματιστουμε με το ποιοι θα γεμισουν τις φανελες παρα με τις φανελες τις ιδιες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (31-05-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-23)
Οι μεταγραφές ξεκινάνε σε έναν μήνα: Απείρως λογικότερο είναι να αναρωτιέσαι τί φανέλα θα έχεις, γιατί εκεί η αγορά δεν έχει κάτι να προκαλέσει μεταβολές...
Εκτός αν είσαστε τίποτε ανεπτυγμένοι ευρωπαίοι, έχετε προπληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις σας, τις πάγιες ανάγκες σας και ξέρετε από τώρα τί θα κάνετε μέχρι τα Χριστούγεννα, ξέρω 'γω...
chainsaw (31-05-23)
Τα κίτρινα, δεν πρόσθεσε ο καλλιτέχνης... Και αυτό το κίτρινο, είναι όλο το touch...
Ξέρασμα
Bookmarks