Το ψήνατε να ξαναδούμε μαύρο σορτς στην ερυθρόλευκη;
Αν δεν ειναι κατακοκκινη η πλατη, θα ειναι ωραια.
Κι αν ποτέ συνδυαζοταν και με λευκο σορτς, ολα καλα. Επομενως, σιγουρα και το σορτσακι και η πλατη θα ειναι ολοκοκκινα.
Το ψήνατε να ξαναδούμε μαύρο σορτς στην ερυθρόλευκη;
john syggel (09-07-22), voskos_7 (09-07-22)
Σαν εναλλακτικη εμφανιση, ναι.
Και στην Ελλαδα η πλατη θα ειναι ολολευκη λογικα, ως συνηθως....
(ναι, λεω να γκρινιαξω λιγο ακομα)
panahs7 (09-07-22)
giovanni#10 (09-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-07-22), john syggel (09-07-22)
giovanni#10 (09-07-22)
Με αυτό το κέντρο και τον άλλον να ψάχνει 10άρι, η Ευρώπη δεν θα είναι πρόβλημα από τον Αύγουστο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ειδαμε και την πλατη πολυ ωραια η φανελα φετος.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
σορτσακι κοκκινο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
I really like the home shirt for this season. Though until they get some bigger sizes in the online store, no way I can get it lol.
giovanni#10 (14-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-07-22), john syggel (13-07-22), voskos_7 (14-07-22)
Too bad Kostas Mitroglou left the club 8 years ago...
If Semedo stays, I think You will make it to get a suitable one...
—John Lennon
Η εκτός έδρας εμφάνιση.![]()
drizzt (20-07-22)
Μ'αρεσει που ειναι πιο σκουρα τα μανικια.Ας βγαλουν και μια ασπρη τωρα κι ειμαστε καλα.
Πολύ ωραία!!!!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα ήταν ωραία αν έλειπαν αυτά τα μαύρα τρίγωνα. Μεγάλη πετυχεσά πάλι οι σχεδιαστές.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-07-22)
Κι ομως,δινουν κατι παραπανω στο φανελι αυτα τα τριγωνα,που πανε μεχρι κατω.Γνωμη μου.
Εν τω μεταξύ για να την παρουσιάσουν σήμερα, σημαίνει ότι θα παίξουμε μ' αυτή. Ενώ η Μακάμπι φοράει πράσινα και τα ερυθρόλευκα θα ήταν καλύτερη επιλογή για να ξεχωρίζουν. Πάλι τα ίδια όπως σε όλα τα παιχνίδια, θα έχουμε σκούρα πράσινα με μπλε στο γήπεδο για να βγάλουμε τα μάτια μας.
Νιώθω σαν αυτούς που κράζουν τον Μαρτίνς.![]()
john syggel (20-07-22)
Καλά νιώθεις: Η μόνη διαφορά είναι ότι για τον Μάρτινς σε πρόλαβαν άλλοι και έμεινε για εσένα ο άλλος ρόλος, ενώ εδώ δεν βρέθηκε κανείς να το κάνει...
Bookmarks