mankap (04-07-22)
Η Uefa απαιτεί από τις ομάδες που έχουν ριγωτή, να έχουν και πίσω (έστω απ' τη μέση και κάτω). Και απαγορεύονται οι χορηγοί στοιχήματος, είτε για λόγους συμφερόντων, είτε "ηθικής", δεν ξέρω. Γι' αυτό και η ευρωπαϊκή μας τα τελευταία χρόνια είναι πιο όμορφη απ' την ελληνική, γιατί έχει και πίσω ρίγες και λείπει ο χορηγός (ή βάζουν το IROES που είναι της Stoiximan). Και οι δικοί μας οι τρόμπες έχουν αποφασίσει ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια και στην Ελλάδα.
mankap (04-07-22)
Η πρωτη που μας ειχε φερει η Adidas ηταν γαματη. 2015-2016. Και η εντος και η εκτος τρομερες. Και ειχε ριγες σε ολη την πλατη. Αλλα θυμαμαι στην Ευρωπη να τη χαλαμε με κατι κοκκινα τετραγωνα πισω για να ξεχωριζει το νουμερο καλυτερα. Μαλλον υπαρχει σχετικος κανονισμος.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
mankap (04-07-22)
Κολοκύθια τούμπανα, το πιθανότερο είναι ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και οι αποφάσεις παίρνονται απ' την κάθε ομάδα. Με αυτή έπαιξε ΤΣΛ η Ίντερ το 19/20 ας πούμε.
![]()
FanisJK7 (04-07-22)
Ολες οι ριγωτες της αδιδας για του χρονου ιδιες με τη δικη μας ειναι,δεν ειναι δλδ οτι μονο μ'εμας βαριεται.
Οσο για τις ριγες,η ουεφα εχει οντως δωσει οδηγια οσες εχουν ριγες,να φαινονται λιγο και στο πισω μερος αλλα το νουμερο να ειναι σε κενο φοντο ωστε να φαινεται.Αλλα σε ορισμενες ομαδες κανει τα στραβα ματια.
panahs7 (04-07-22)
Είδα ένα teaser video,μια χαρά φαίνεται η φανέλα και δεν έχει καμμια σχέση με αυτήν την ασπριδερη που χουμε δει ως υποψήφια.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όπου μωβ - κοκκινο
οπου ασπρο - ασπρο
και όπου χρυσό - ασπρο
![]()
panahs7 (08-07-22)
Με λίγη φαντασια :
![]()
Ασπρο! Δες γιακά και ρίγες στα κόκκινα μανίκια 😉
panahs7 (08-07-22)
Παλι ολοκοκκινα μανικια. Στην Ελλαδα δε θα εχει καθολου ριγες στην πλατη κλασικα. Αλλη μια μαλακια λοιπον.
Ελπιζοντας σε ριγες στην πλατη (εδω γελαμε) και σε ασπρο σορτσακι. Ετσι θα ειναι μια ωραια εμφανιση. Αλλα πλεον εχω παψει να ελπιζω και για τα αυτονοητα.
Ο άλλος έχει κάνει σελίδα για να μαντεύει πώς θα είναι οι εμφανίσεις τον ομάδων και εσείς τρέχετε και δε φτάνετε για μέρες μετά...
Καλός και ο πρώτος, καλός και ο Διονύσης, που το πέταξε έτσι το ρεπορτάζ, ανάμεσα από τα δεκάρια που πέφτουν βροχή στα πρωτοσέλιδα και τα εξτρέμ που βγαίνουν με το σταγονόμετρο και είναι αυτά που δε θα έρθουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γρήγορη φωτοσοπιά.
![]()
sabar77 (08-07-22)
panahs7 (08-07-22)
Bookmarks