Faithful (03-11-22), giovanni#10 (03-11-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-11-22), panahs7 (03-11-22)
Πουτανα Μαρσειγ,σ'αρεσει μωρη καργιολα η τεταρτη θεση;Ολα εδω πλερωνονται!!Παρ'τα!!
Faithful (03-11-22), giovanni#10 (03-11-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-11-22), panahs7 (03-11-22)
10 χρόνια μετά... Μη σου πω ότι τους έφαγαν οι κατάρες μας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μη σου πω πού τη γραφουν την καταρα μας..![]()
Στα παπάρια μου κύριε Σωτηρακόπουλε...
Σιγά μην κάνω και επεξήγηση...
τι μαλακιες κανουν στους κανονισμους ρε φιλε.Ουτε στους 16 απο την ιδια χωρα.Δεν κανετε κατευθειαν 8αδα με τους μεγαλους να πα να γαμηθει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
— John Lennon
Faithful (10-11-22)
Αν μπορούσαν θα κάναμε ολόκληρη διοργάνωση για να πηγαίνει ο νικητής στα ημιτελικά, όπου θα έβρισκε την Ρεάλ, την Μπάγερν και τη Σίτυ, ξέρω 'γω...
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Ποτε δεν έπεφταν στους 16 ομάδες από την ίδια χώρα. Δεν είναι καθόλου καινούργιο.
Ξεκινάνε πάλι τα Ευρωπαϊκά. Αν είναι να τα βλέπετε και να παίρνετε ιδέες για παίκτες, βγείτε για ποτό και μέχρι να χρειαστείτε ταξί, ή ορό, μη γυρίζετε σπίτι...
Συνηθως ποτο ή ορο χρειαζομαστε οταν βλεπουμε τη σουπερ λιγκ,και,ειδικοτερα,τον φετινο Ολυμπιακο.
Ορισμένους σας πείραζε ο Μήτσος ο Τύπος που έμπαινε πιωμένος και έχουμε μείνει με τους υπόλοιπους που μπαίνουν ξενέρωτοι και γράφουν το ίδιο με αυτό που εναντιώνονται...
Ρε που ειναι ρε ο Μητσος ο Ντουντ ρε;;;;;;;;;;;;;;
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα της αντιπροσώπευσης: Έχετε το νου σας στο τί γράφετε, για να έχει όρεξη να σας απαντήσει όταν επιστρέψει.
Ωραια ξεκινησε η Ντορτμουντ
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Τώρα, που το σχολίασες και έμεινε εκεί κουβαδιάζοντας όσους παίξανε πάνω από 1,5 γκολ, είσαι ικανοποιημένος;
Nikolaos_Kokkinos (16-02-23)
προφτασα κασαρα ευτυχως![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
— John Lennon
Bookmarks